Quantcast

Švenčionių rajone nuo kelio nuvažiavo ir į medį rėžėsi keleivinis autobusas: vairuotojas žuvo

  • Teksto dydis:

Pirmadienio vakarą Švenčionių rajone nuo kelio nuvažiavo ir į medį atsitrenkė keleivinis autobusas, žuvo vairuotojas, pranešė Policijos departamentas.

Teisėsaugos duomenimis, pranešimas apie kelyje Švenčionys–Ignalina, 91-ame kilometre, ties Raudonės viensėdžiu, nuo kelio nuvažiavusį ir į medį atsitrenkusį keleivinį autobusą gautas pirmadienį apie 20.15 valandą.

Autobuse buvo keleivių. Per eismo įvykį žuvo 1962 metais gimęs vairuotojas.

Aplinkybės tikslinamos.

 

 

 


Šiame straipsnyje: avarija LTŠvenčionių rajonasnuvažiavo nuo keliokeleivinis autobusasrėžėsi į medįžuvo vairuotojas

NAUJAUSI KOMENTARAI

koronos atgarsiai arba kolektyvine atsakomybe

koronos atgarsiai  arba kolektyvine atsakomybe   portretas
itariu vairuotojas buvo tvirtai itikintas i mokesla...a daba dar biski pasivakcinuokim kazkuom nuo kazko ir paime riebia paskola pasirasykim po privaloma abonementa ir sudarykit aferistiska sutarti su elektrikais aferistais...ir nieko cia asmenisko tiesiog tebunie jums bankomatu gerove..

kaip manot

kaip manot portretas
vakcinyte... privaloma forma... dasidejo prie geroves aferistu tam ka sazininga zmogu su visu autobusu i medi ivaryt ??....gink dieve as nieko nesakau ir nemanau nes nenoriu kad man gerbiama geroves prokurore uz kitaip mastyma man paskirtu priverstini medikamentini gydima... nereikia as suprantu kad zmogu uzbadyt ir mirtinai uzpist mokesciai yra geris...geris...aferistai elektrikai , PSD nuostabus geris kuris pasak arkledantes PSD yra bet jis niekaip nesusijes su gydimu...

Vairuotojo

Vairuotojo portretas
oficiali darbo pamaina 13 ir 15 valandu. Uz vos MMA,kurio dar ir negauna,nes vyrauja neteisetas atsiskaitymas uz kilometrus ar procentus nuo frachto. O ir tu oficialiu valandu juk neuztenka! Visur verciama uz reisa atsiskaityti,piltis degalu,priziureti TP jau ne darbo laiku.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių