Quantcast

Šiurpus rekordas: per savaitę keliuose žuvo 12 žmonių

Per savaitę keliuose žuvo 12 žmonių - tai didžiausias šiemet vasarą žuvusių eismo įvykiuose skaičius. Iki tol per savaitę būdavo registruojama po tris-keturias žūtis eismo įvykiuose.

Tarp 12 žuvusiųjų - du nepilnamečiai. Sužeisti 99 eismo dalyviai, tarp jų - 18 nepilnamečių, penktadienį pranešė Lietuvos kelių policijos tarnyba.

Avarijose žuvo keturi vairuotojai, trys keleiviai, keturi pėstieji ir vienas dviratininkas - 11 vyrų ir viena moteris. Jų amžiaus vidurkis - 35-eri metai. Dviejose avarijose - Panevėžyje ir Marijampolės rajone - žuvo po du žmones.

Birželio 21-27 dienomis, pirminiais duomenimis, užregistruota 80 eismo įvykių, kuriuose nukentėjo žmonės.

Neblaivūs vairuotojai, pirminiais duomenimis, dalyvavo vienuolikoje eismo įvykių, žuvo vienas žmogus, 17 sužeista, tarp jų - šeši nepilnamečiai.

Iki penktadienio šalyje eismo įvykiuose žuvo 108 žmonės, tarp jų - šeši nepilnamečiai. Šiemet žuvo septyniais eismo dalyviais mažiau negu praėjusiais metais per tą patį laikotarpį.


Šiame straipsnyje: avarijaavarijoskaras keliuose

NAUJAUSI KOMENTARAI

L.A.

L.A. portretas
lietuvių nepakeisi. Valstybinės policijos, kuri gauna algą už etatą o ne rezulattus irgi nepakeisi. Bet kuo mažiau išeiginių ypač tokių kaip joniinės, tuo mažiau ir avarijų ir skenduolių ir muštynių. Nemoka lietuviai švest-jokių ilgųjų savaitgalių neturėtų būti.

lietuvė

lietuvė portretas
tai kad visi lekia lyg akis išdegę. Tokio nardymo pasekmės -akivaizdžios. Pagal tokį vairavimą, tai dar labai geri rezultatai.

Antirekordas

Antirekordas portretas
Sutinku su L.A. Kuo mažiau pagundų, tuo daugiau šansų, kad tokių įvykių sumažės. Kadangi lietuviai "neatsparūs" alkoholiui, tai velniop tas šventes. O geriausiai apriboti alkoholių prekybos vietas ir laiką iki minimumo. Netikiu, kad "intelegentiški" alkoholio vartotojai pereitų ant samogono ar odekolono. Tokių degradų nėra jau tiek daug. O biudžeto skyles reikia lopyti ne alkoholio, tabako ar cigarečių pramonės sąskaita. Ieškokite kitų būtų. Toks šalies biudžeto "pildymas" yra ubagiškos ir "be fantazijos" tautos bruožas.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių