Quantcast

Šiurpi nelaimė: į Kauno medikų rankas perduota Alytuje šuns sukandžiota 9-erių mergaitė

  • Teksto dydis:

Pirmadienio pavakarę Alytuje šuo žiauriai sukandžiojo mažametę mergaitę. Ji perduota į Kauno medikų rankas.

Nelaimė įvyko liepos 18-ąją Alytuje, A. Juozapavičiaus gatvėje. Pareigūnus maždaug 17 val. informavusi moteris sakė matanti, kad mergaitę užpuolė šuo.

„Į įvykio vietą atvykę pareigūnai rado 2012-aisiais gimusią mergaitę. Taip pat šuns šeimininką, gimusį 1992-aisiais. Medikai išsivežė mergaitę, kad suteiktų pagalbą. Kiek žinau, ji šiuo metu išvežta į Kauno klinikas detalesniems tyrimams ir apžiūrai. Kol kas kalbėti apie mergaitės sveikatos būklę yra per anksti. Daugiau nežinome nieko išskyrus tai, kad buvo matomi akivaizdūs šuns įkandimai“, – sakė Alytaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovė Kristina Janulevičienė pridurdama, kad šuo – pitbulterjero mišrūnas.

Portalo kauno.diena.lt žurnalistams susisiekus su Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties budinčiuoju darbuotoju, jis papasakojo daugiau detalių. Pirminiais duomenimis, nelaimė įvyko nuosavo namo kieme, kai mergaitė atėjo pas savo draugę. 

„Smulkmenų nežinau, bet tada mergaitę užpuolė draugės šuo. Ji nuvežta į Kauno klinikų Vaikų priėmimo skyrių. Sukandžiotos mergaitės rankos ir kojos. Kiek gilūs sužeidimai, sunku pasakyti“, – kalbėjo Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties atstovas.

Portalo šaltinių duomenimis, šuo beveik nukando mažametei koją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pitbuliukas

Pitbuliukas portretas
Paskaičius kai kuriuos komentarus tai tikrai kraupu darosi nuo žmonių bukumo. Nu pradėkim laikyti namuose tigrus, krokodilus, nuo mažens su jais gražiai elkimės ir iš jų išaugs švelnūs kačiukai, nes o kaip kitaip. O jei užpuolė, pats esi kaltas, nes gal erzinai, gal ne taip pažiūrėjai į jį, gal net kvapą blogą turi. Šautuvą irgi galima ne seife, o smėlio dėžėje laikyti, nes jeigu jį netyčia ras koks žaidžiantis vaikas, tai tikrai kalti bus jo tėvai, kodėl nepersijojo smėlio prieš leisdami vaiką į smėlio dėžę. Ir šiaip jeigu aš dar vis užstrigęs viduramžiuose ir nieko negirdėjau apie signalizacijas ir kitas saugos sistemas, o mano namus saugo pitbulis, tai tegul visi aplinkiniai išmoksta kaip nuo jo gintis, tegul žino kurias ten kojas jam reikia pakelti kai puola ir geriausia iš viso tegul pas kinologus spec kursus praeina, o jeigu nežino tai irgi patys kalti. Kalti visi, tik ne tie, kurie juos perka nors ir žino, ko tikėtis iš tokios veislės, bet gi labai norisi surizikuoti ir šiaip

As

As portretas
Kinkiu Greičiau pasveikti mergaitei. Jai cia didele ne tik fizine bet ir psichologine trauma. Reikes laiko atsigauti. Sitai seimai reikia daug palaikymo. O del suns tai taip, reikia ji uzmigdyti, gi ikando zmogui. O ateiciai pries isigyjant augintini pasidometi ar tai pati geriausia veisle laikyti su vaikais, ir daug daug uzsiimti su bet kokiu augintiniu. Visgi saugumas turetu buti pirmoje vietoje. Tada maziau tokiu skaudziu nelaimiu butu.

Vilnietis

Vilnietis portretas
Būna kad vedasi savo augintinį pririštą, bet ant ilgo pavadžio. Tai kas, kad jis pririštas, bet šokti ant praeivio gali. Pasakai pastabą , kad pasiimtų prie kojos, nesuvokia kas negerai? Tai kai intelektas toks pat kaip augintinių , tokios nelaimės ir nutinka.
VISI KOMENTARAI 46

Galerijos

Daugiau straipsnių