Quantcast

Senvagės tvenkinyje nuskendo aplinką tvarkančios Kauno įmonės automobilis

Trečiadienį priešpiet Senvagės tvenkinyje atsidūrė mikroautobusas, priklausantis teritorijų priežiūros įmonei „Irgita“, registruotai Kaune.

Šios įmonės specialistai nuo 2017 metų prižiūri Panevėžio miesto teritorijas: šienauja žolę, kerta medžius ir atlieka kitus darbus.

Šiandien Senvagėje taip pat buvo tvarkoma aplinka: genėjami medžiai, renkamos medžių šakos ir kt. Šalia krantinės važiavęs automobilis nuslydo į Senvagę.

Įmonės darbuotojai naujienų portalui JP nepanoro paaiškinti, kaip transporto priemonė įvažiavo į Senvagės tvenkinį. Su įmonės vadovu susisiekti nepavyko.

R. Ančerevičiaus/jp.lt nuotr.

Panevėžio miesto savivaldybės Miesto infrastuktūros skyriaus vedėjas Dalius Vadluga paaiškino, kaip į Senvagės tvenkinį įsmuko įmonės „Irgita“ automobilis.

„Vairuotojas neužtraukė laisvo bėgo, o transporto priemonė stovėjo ant kalniuko – automobilis nuriedėjo į vandenį. Mašiną iš vandens ištraukė patys įmonės darbininkai. Atvažiavę policijos pareigūnai įvertino situaciją. Turėtų atvažiuoti aplinkosaugininkai ir įvertinti Senvagės vandenį, ar degalai neužteršė tvenkinio“, – pasakojo D. Vadluga.

Autobusiukas 13.15 val. jau buvo ištrauktas iš vandens.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vairuotojas neužtraukė laisvo bėgo

Vairuotojas neužtraukė laisvo bėgo    portretas
nu begis tai begis...jei sitaip rasot tai gal busikas gelezinkelio begiais vazineja ? a del stabdziu tai buna visiems pasitaiko...

Cia dar

Cia dar portretas
klausimas,kas didesnis "genijus"? Manau,kad raseiva.

Babulka

Babulka portretas
kas yra užtraukti laisvą bėgą? Ką čia reiškia? Kiek žinau stovėjimo stabdį reikia įjungt, o kas tas laisvas bėgas? Tai laisvai ir nubėgo ar kaip
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių