Quantcast

Savaitgalis keliuose: avarija pasiglemžė dvi gyvybes

Praėjusį savaitgalį, rugsėjo 13–15 dienomis, policija užregistravo 228 eismo įvykius. 37 įvykių metu buvo sužeisti 45 žmonės, viename iš jų žuvo du žmonės.

Savaitgalio eismo įvykiuose, Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, sužeisti 5 nepilnamečiai, neblaivūs eismo dalyviai, sukėlė 12 įvykių, sužeistas vienas žmogus.

Rugsėjo 13-ąją, penktadienį, 18 eismo įvykių metu sužeisti 24 žmonės.

Dėl nepasirinkto saugaus važiavimo greičio transporto priemonių nesuvaldė 5 vairuotojai, šiuose įvykiuose sužeista 10 žmonių.

Penktadienį dėl važiavimo pirmenybės taisyklių nesilaikymo įvyko 6 eismo įvykiai, 2 įvykiai įvyko sukant į kairę ir nepraleidus tiesiai važiavusių transporto priemonių.

Penktadienio įvykiuose nukentėjo du pėstieji.

Rugsėjo 14 d., šeštadienį, 13 eismo įvykių metu sužeista 14 žmonių, žuvo 2 žmonės.

Dėl važiavimo pirmenybės taisyklių nesilaikymo šeštadienį įvyko 4 eismo įvykiai, nuo kelio nuvažiavo 4 vairuotojų nesuvaldyti automobiliai.

Šeštadienio popietę, 15.20 val., Vilniaus rajone, Pikeliškių kaime, Paberžės–Šaltoniškių gatvių sankryžoje, sukdamas iš šalutinio kelio į kairę, automobilis „Toyota Avensis“, vairuojamas 81 m. vyro, įvažiavo į sankryžą ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu krovininiu automobiliu „Scania R 124 CB“, kurį vairavo 48 m. vyras. Per eismo įvykį žuvo automobilio „Toyota“ vairuotojas ir kartu važiavusi 77 m. moteris.

Rugsėjo 15 d., sekmadienį, 6 eismo įvykių metu sužeisti 8 žmonės.

Visi sekmadienio eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti žmonės, Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, įvyko vairuotojams dėl vienokių ar kitokių priežasčių nesuvaldžius vairuojamų transporto priemonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių