Quantcast

Raseinių rajone – avarijų virtinė: nuo kelio nuslydo du keleiviniai autobusai

  • Teksto dydis:

Štai tokį vaizdelį – šalikelėje nuslydusius nuo kelio du tarpmiestinius keleivinius autobusus – vakar galėjo matyti pro šalį važiuojantys vairuotojai. Sugrįžę žiemiški orai šalyje apsunkino eismo sąlygas ir daugeliui tapo išbandymu. Raseinių rajone viena po kitos įvyko dvi avarijos, pasakojama LNK reportaže.

Vienas iš vairuotojų sako, kad vairavimo sąlygos vakar itin sudėtingos.

„Važiavau nuo Kauno pusės gal 50–60 km/val. greičiu, nes orientavausi pagal eismo sąlygas. Greičio nebuvo, nes mačiau, kad kelias apledėjęs, o dar pūtė stiprus šoninis vėjas. Autobusą sumėtė, vėjo gūsis pagavo, matyt, ir nustūmė nuo kelio“, – aiškino autobuso vairuotojas Valdas Maldžius.

Laimė, avarijos metu nei keleiviai, nei vairuotojai nenukentėjo. 

„Visi keleiviai sveiki, niekas nesusižalojo. Juos persodino į kitą autobusą ir toliau nuvažiavo“, – pasakojo V. Maldžius.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Vairuotojas sako, kad bandęs išvengti avarijos, tačiau ant gryno ledo nepavyko. Beveik tuo pat metu į šalikelę maždaug už kilometro nuo autobusų nuslydo ir sunkvežimis, važiavęs į Marijampolę pasiimti krovinio. 

„Smūginė vėjo banga mašiną pagavo ir pradėjo jos galą mėtyti. Bandžiau ištiesinti, bet pradėjo slysti į šoną“, – situaciją komentavo sunkvežimio vairuotojas Arvydas Dulinskas.

Geriau neklauskite, patys matote, kaip mūsų kelininkai valo.

 

Visų mašinų vairuotojai turi ką pasakyti kelininkams.

„Geriau neklauskite, patys matote, kaip mūsų kelininkai valo. Čia dar dar kažkiek pavalyta, o Klaipėdos pusėje – iš viso nieko. Tik viena kelio juosta tėra „darbinga“, –  piktinosi A. Dulinskas.

„Nepakankamai buvo druskos pabarstyta. Net nežinau, prieš kiek laiko kelininkai čia  pravažiavo, bet kelias buvo vien ledas“, – sakė V. Maldžius.

Avarijų vakar Lietuvoje buvo ne viena.


Šiame straipsnyje: LNK turinysavarija LTkeleiviniai autobusainuslydoRaseinių rajonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

vinjete

vinjete portretas
a keliu mokestis tai sumoketas ...draudimas sumoketas... uz kura akcizai sumoketi... leidimai veiklai ispirkti...TA yra, irgi teises galioja.... ir visi pirstu duria vairuotojuj i aki... ka tas aklius nemate jam kelininku ir valdininku paspestu spastu....

aferistu geroves valstybe

aferistu geroves valstybe portretas
kai pinigus nurovinet tai kekvienam zingsnije...a ka kelio paslaugu kokybe nulis tai jau vairuotojas kaltas...

kodel musu vairuotojai turi teisintis ?

kodel musu vairuotojai turi teisintis ? portretas
teises turi ? draudima turi ? negeres ? automobilis techniskai tvarkingas ? leistino greicio nevirsijo ? telefono rankoj nebuvo ? brangus keliu mokestis sumoketas ? jei visi atsakymai ok varai i autoservisa ir tegu tie raso saskaita susisiekimo ministruj ...ministerijai iskart pretenzija uz tai ka tie teikia brangias nekokybiskas tikslaiu kenksmingas sveikatai ir pavojingas gyvyvei paslaugas....spendzia spastus ir kilpas pilieciams... nieko asmenisko tiesiog jei jau vakaru kultura europietiski mokesciai tai ir gyvenkim europietiskai....
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių