Quantcast

Radviliškio rajone per avariją žuvo dviratininkas

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakarą Radviliškio rajone įvyko tragiška avarija.

Policijos departamentas praneša, kad 18.27 val. Radviliškio rajone, Kutiškių kaime, sunkvežimis "Volvo FH12" kliudė ir sužalojo keliu važiavusį 1955 metais gimusį dviratininką.

Vežamas į ligoninę dviratininkas mirė.


Šiame straipsnyje: avarija LTavarija Radviliškio rajonežuvo dviratininkassunkvežimis kliudė dviratininką

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Dauguma dviratininku ir pesciuju reikia sodint i kalejimus o ne vairuotojus. nuolat blaskosi po kelia kaip kokie avinai, jiem nera jokiu taisykliu juos visi turi matyt. aisku yra adekvaciu bet labai daug teke susidurti su taip sakant savizudziais tiek pesciaisiais tiek dviratininkais kurie patys nesisaugo

Ir kaip nesarmata tokiu geru, šviesiu laiku

Ir kaip nesarmata tokiu geru, šviesiu laiku portretas
nepamatyt dviratininko ir užvažiuot ant nabago. Kaip tokie vairuotojai gali važinėt ir žudyt žmones. Vakar Vilniuje pražudė moterį, o 18val 27 min dviratininką. Tokius vairuotojus žabalius tik sodint į kalėjimą, užtenka kad Teleloto ved. Jonas Radzevičius girtas budamas užmušė žmogų, ir po šei dienai laisvėj, ir dar vėl įlindo į Teleloto, ir taip jau jisai atsibodes visur su savo reklamom, ir Lidle loja ir loja, ir kitose parduotuvėse ir per TV, dar ir laidą veda per LNK. Tai kur mes einam šitaip nebausdami žmonių traiškytojų.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių