Quantcast

Prie Tauragės – skaudi nelaimė: nukrito lėktuvas, žuvo Kauno rajono gyventojas

Penktadienio popietę specialiosios tarnybos iškviestos į Girininkų aerodromą. Čia įvyko tragiška nelaimė.

Kaip portalui kauno.diena.lt teigė Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato vyresnioji specialistė Lina Banienė, 14.36 val. buvo gautas pranešimas, kad Tauragės aeroklube, esančiame Žygaičių seniūnijoje, Girininkų kaime, nukrito dvivietis lėktuvas.

„Pirminiais duomenimis, žuvo vienas žmogus“, – sakė policijos atstovė.

Vėliau paaiškėjo, kad tragiškai žuvęs asmuo buvo nevietinis. „Lėktuvu skrido 1972 metais gimęs Kauno rajono gyventojas. Jis skrido vienas“, – teigė L. Banienė.

Tauragės aeroklubo pirmininkas Kostas Bastakys BNS sakė esąs avarijos vietoje, tačiau tikslių nelaimės aplinkybių nežino.

„Aš nieko nežinau, yra atvykusios tarnybos, manęs paties neprileidžia prie įvykio vietos. Ne mūsų klubo, iš Kauno atskrido, kaip atskrido – nežinau, nieko negaliu pasakyti“, – sakė K. Bastakys.

Įvykio vietoje dirba visos specialiosios tarnybos.

„Pareigūnai dirba įvykio vietoje, aiškinasi aplinkybes. Mano žiniomis, vyko trys policijos ekipažai, medikai, ugniagesiai. Į įvykio vietą atskubėjo ir ekspertai“, – portalui kauno.diena.lt sakė policijos atstovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Praeivis

Praeivis portretas
ar kas nors kontroliuoja tuos plerpalietus ir tuos pusprocius kamikadzes, juk protingi zmones virš miesto ir zmoniu galvu neskraidytu

Anonimas

Anonimas portretas
Tai tai buvo samaletas ar savadarbis vertopletas. ????

pritariu << Nelaime buna neieškoma

pritariu &lt;&lt; Nelaime buna neieškoma portretas
Nelaimes ieško ir virs Palangos kasdien aktyviai skraidantys niekšeliai, zmoniu nepasitenkinimas ir keiksmai išauks Nelaime
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių