Quantcast

Panevėžyje supleškėjus angarui ugniagesiai įvardijo tikėtiną gaisro priežastį

Panevėžyje trečiadienio pavakarę užsidegė 1000-čio kvadratinių metrų angaras.

Todėl langų šiame mieste užsisakyti gali tapti kėbloka. Cechas sudegė iki pamatų – liko tik skardinės sienos, o iš to, kas buvo viduje, – nuodieguliai, praneša laida „Labas vakaras, Lietuva“.

Kaip pasakojo liudininkai, per gaisrą danguje buvo matyti pašvaistė. Nuo ugnies užsidegė netgi šalia esantis pastatas.

Gaisrą pastebėjo žmogus, kai iš pastato pradėjo virsti dūmai ir liepsnos. Į įvykio vietą sulėkė didelės ugniagesių pajėgos. Tarnybos reagavo rimtai, nes tokie objektai yra prižiūrimi sustiprintai. Todėl iš karto siunčiamos sustiprintos ugniagesių gelbėtojų pajėgos.

Ugnis plito labai staigiai. Degė apšiltinimo medžiagos bei kitas turtas. Langų gaminimo įmonės vadovai sako, kad tarpušvenčiu darbuotojai nedirbo, tad padegimo versija yra atmetama. Linkstama prie to, kad gaisras galėjo kilti dėl tam tikrų techninių priežasčių.

„Kadangi žmonės išėjo prieš Kalėdas ir pastatas buvo užrakintas, galėjo laidai sukibirkščiuoti ar kažkas tokio įvykti bei nukristi ant degių medžiagų. Tos medžiagos smilkti ir įsiliepsnoti“, – sakė Priešgaisrinės priežiūros skyriaus inspektorius Renaldas Nacickas.

Primename, kad 18.32 val. pareigūnai gavo pranešimą, jog Panevėžyje, Garažų gatvėje bendrovės „Aukštaitijos langai“ priklausančiame angare, kilo gaisras.

Kaip BNS informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovai, 20.07 val. gaisras buvo lokalizuotas.

Pirminiais duomenimis, žmonės nenukentėjo.

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių