Quantcast

Praėjęs savaitgalis keliuose: tragiškai pasibaigė dvi eismo nelaimės

Praėjusį savaitgalį, liepos 2–4 dienomis, policijos pareigūnai užregistravo, pirminiais duomenimis, 168 eismo įvykius: penktadienį ir šeštadienį po 61, o sekmadienį – 46.

28-iuose eismo įvykiuose nukentėjo žmonės. Žuvo trys eismo dalyviai.

Abu eismo įvykiai, kuriuose žuvo žmonės, įvyko šeštadienį.

Liepos 3-iąją, prieš vidurdienį, Molėtų rajone, Mindūnų kaime, kelyje Molėtai-Kaltanėnai-Ignalina, vingyje į dešinę nuo kelio nuvažiavo ir į medį atsitrenkęs apvirto motociklas „Suzuki GSR 600“. Žuvo jį vairavęs 53 metų vyras.

Tos dienos popietę Alytaus rajone, Žaunieriškių kaime, nuo kelio nuvažiavo ir apvirto automobilis „Renaul Espace“, vairuojamas 36 metų vyro. Per eismo įvykį žuvo dvi keleivės, devynerių ir aštuonerių metų mergaitės. Sužeisti vairuotojas ir penki keleiviai: 35-erių ir 26-erių vyrai, 30 metų moteris, šešerių mergaitė ir trejų metų berniukas. Visi keleiviai paguldyti į ligoninę.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, savaitgalį šalies keliuose ir gatvėse sužeisti 39 žmonės. Daugiausia – keleivių (41 proc.) ir vairuotojų (31 proc.).

Dėl neblaivių vairuotojų kaltės eismo įvykiuose sužeisti trys žmonės.

30 kartų transporto priemonės susidūrė su į kelią išbėgusiais laukiniais su gyvūnais.

Kelių policijos tarnyba atkreipia dėmesį, kad liepos 2–6 dienomis šalies keliuose vykdomi transporto priemonių vairuotojų blaivumo patikrinimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių