Quantcast

Policijos pareigūnė išgelbėjo į nelaimę patekusį suopį

  • Teksto dydis:

Rokiškio rajono policijos pareigūnė išgelbėjo į nelaimę patekusį suopį. Nepabijojusi plėšraus paukščio pareigūnė paėmė jį į savo rankas ir perdavė gyvūnų globėjams, kurie rūpinasi, kad jis vėl galėtų skristi, pasakojama LNK reportaže.

Pareigūnė iš karto pasirūpino, kas galėtų šiam paukščiui pagelbėti. Ji susisiekė su savanoriais, kurie paukštį perėmė.

„Gavome iškvietimą dėl eismo įvykio. Nuvykę radome nuo kelio nuvažiavusį automobilį bei vyriškį, sustojusį pagelbėti, kuris, pranešęs dėl įvykio, sakė, kad turi pagavęs suopį ir nežino, ką su juo daryti. Paukštį perdavė mums, o mes susisiekėme su Utenos savanorėmis, susitikome ir perdavėme paukštį joms, kurios juo toliau ir pasirūpino. Tikrai nesitikėjau, kad paukščiuką iš karto priims. Esu su savanorėmis bendravusi dėl šuniuko, tai problemų tikrai dėl to neturėjau. Dėl paukščiuko pabandžiau, o jos iš karto sutiko. Paklausė, kur galime susitikti ir iš kur jos gali paimti tą paukščiuką. Kiek žinau, jis jau iškeliavęs į Uteną apžiūrai ir gydymui, nes buvo sužalotas sparnelis“, – pasakojo policininkė Daiva Remesė.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Emigr.

Emigr. portretas
Tikrai kad policijos žygdarbis, kurį reikia aprašyti internete.Gėda daro tokie veiksmai Lietuvai.Esu emigrantas be tokių policijos" žygdarbių" kitose šalyse nėra.Jie dirba gerai žmogui ,dėl žmogaus o čia nuprotėja žvirblį pagavę įrodinėja kaip ir kam jie dirbą.Gėda ,tiesiog gėda.Gal turi psichinių sutrikimų žmonės.

Durneliai troliai

Durneliai troliai portretas
jūs nepajėgiat net šviesiu nutikimu pasidžiaugt Užuojauta

Kopūstas.

Kopūstas. portretas
Nu jo, jie tik ir tinkami tik Varnoms gaudyti.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių