Quantcast

Per plauką nuo tragedijos: siuntų vežėjas išgelbėjo ant lango rėmo balansavusį dvimetį

  • Teksto dydis:

Sukrečiantis vaizdo įrašas apskriejo ne tik Argentiną. Užfiksuota, kaip mažametis lenda lauk pro langą ir grėsmingai balansuoja ant lango rėmo, pasakojama LNK reportaže.

Gelbėti berniuko puolė neabejingi praeiviai ir pro šalį ėję policininkai.

„Dirbome, kai pamatėme ant lango atbrailos žaidžiantį vaiką. Atėjo policininkas su kaimynu, paskui kitas, sudarė žmonių piramidę. Žmonės stojo, kiti atėjo, nešė antklodes, jei vaikas kristų. Berniukas buvo ant bedugnės krašto, ar ne? Iki terasos buvo kokie keturi metrai. Vaikas balansavo tarp mirties ir gyvybės apie 30 ar 40 sekundžių“, – dalijosi įvykio liudininkas.

Dienos didvyriu tapo bebaimis siuntų vežėjas. Pamatęs, kad vaikas bet kada gali nuslysti ir mirti, nedvejodamas prisidėjo prie žmonių piramidės, kad tik pasiektų dvimetį.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

„Vežiau siuntą ir pamačiau, kaip žmonės susispietė, puolė į neviltį. Pakėliau akis ir pamačiau vaiką lange. Palikau mašiną, bėgau, policija jau čia buvo. Daug žmonių bandė padėti, net kaimynas buvo užlipęs į terasą, kur galėjo kristi vaikas. Policininkas lipo, kad jį prilaikytų, mums pasidarė ramiau, bet jie negalėjo jo pasiekti. Aš sukaupiau drąsą, užkopiau į viršų taip greitai kaip galėjau. Iš mūsų trijų sudarėme tarsi piramidę. Priartėjau prie lango, paėmiau vaiką ir įtraukiau jį vidun. Įėjęs į vidų jis pradėjo verkti. Iki tol buvo ramus, žaidė ant lango, sukinėjosi, kėlėsi. Kai man pavyko atsisėsti ant lango, atitraukiau užuolaidą. Kambaryje miegojo tėvas ir, matyt, dukrelė. Jis prabudo nuo vaiko, kuris išsigando situacijos, verksmo. Jis žiūrėjo į mane šokiruotas. Tik įsivaizduokite: pro langą įlipa vaikinas, o jūsų sūnus verkia. Laimė, jis suprato, kai paaiškinau. Buvo labai susinervinęs“, – sakė išgelbėjęs vaiką siuntų vežėjas Salvador Escobar.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vald

Vald portretas
Tomas ar skaitęs straipsnį, čia kalbama apie dviejų metų vaiką, galvą išsitrynk

tomas

tomas portretas
labiau panasu i namu vagius, vaikas uzlipa patikrina ar nieko namie niera, o tada vagiai patenka i buta, tai paaiskina kodel vyrukas i buta ilindo
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių