Quantcast

Panevėžyje – neeilinė nelaimė: moteris užsidegė nuo dezinfekcinio skysčio ir cigaretės

  • Teksto dydis:

Viename Panevėžio daugiabutyje kilo neeilinė nelaimė – užsidegė moteris. Pats butas neužsidegė, tik buto savininkė, praneša LNK.

„Nesupratome nuo ko, nes namuose gaisro nėra. Aplėkėme visus kambarius“, – prisiminė kaimynė Audronė.

61 metų moteriai nustatyti trečdalio kūno nudegimai, ji – reanimacijos skyriuje. Versija – kalta cigaretė ir dezinfekcinis skystis.

„Ji, matyt, pasipurškė rankas, nežinau, kodėl, ir į plaukus, į galvą, ir ją pagavo. Ji degėsi cigaretę“, – pasakojo kaimynė.

Iš buto į laiptinę išėjusią prašyti pagalbos pirmas iš laiptinės sutiko kaimynas su mažamečiu vaiku.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

„Vaikas išsigando, nes ji buvo visa raudona, ausys, sprandas apdegęs, nudegę plaukai. Liepiau vaikui bėgti į vidų, o pats nubėgau pažiūrėti, ar pas ją nėra gaisro“, – prisiminė į pagalbą puolęs kaimynas.

Ant kojų sukilo kiti kaimynai su klausimu – kur gaisras?

„Nesupratau, kas atsitiko, – degė moteris, namai. Įbėgau į kambarį patikrinti, ar nėra gaisro, – plaukai nudegę, viskas nudegę, rankos irgi“, – kraupų vaizdą prisiminė kaimynė Audronė.

Plaukai nudegę, viskas nudegę, rankos irgi.

Greitosios medikai nukentėjusiajai suteikė greitąją pagalbą. Dėl 30 proc. kūno nudegimo ji šiuo metu reanimacijos skyriuje.

Butą apžiūrėję ugniagesiai tikrina visas įmanomas versijas, bet pagrindinė, anot jų, – ugnis galėjo kilti nuo dezinfekcinio skysčio ir cigaretės: „Žmonės gal nuo seniau dar įpratę, kad grižus reikia dezinfekuoti rankas. Dezinfekavo rankas ir moteris dar bandė prisidegti cigaretę, o ant rankų dar buvo degaus skysčio, garavo.“

Šiemet Panevėžyje tai pirmas nuo ugnies nukentėjęs žmogus, žuvusiųjų statistikoje vienas. Pernai per visus metus žuvo vienas, per gaisrus nukentėjo keturi žmonės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuospauda,

nuospauda, portretas
siūlau,mesti rūkyti ir rūrinti.Bus mažiau problemų!

Anonimas

Anonimas portretas
Jei chroniai moketu bent kiek chemijos, galetu vos ne nemokamai susiorganizuoti sau degtines, nes dezinfekantas yra 70-80% etilio alkoholis. Tereikia issifiltruoti nuo priemaisu ir gali gerti i sveikata.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių