Quantcast

Panevėžyje per avariją nukentėjo motociklininkas

  • Teksto dydis:

Penktadienį Panevėžyje susidūrus automobiliui ir motociklui, nukentėjo pastarojo vairuotojas.

Kaip pranešė Panevėžio apskrities policija, 15.13 val. Panevėžyje, vyras vairavo automobilį ir sukdamas į kairę nepraleido iš priekio atvažiuojančio motociklo, kuris lenkė automobilių koloną per dešinę pusę, taip sukeldamas eismo įvykį.

Jo metu apgadintos abi transporto priemonės. Panevėžio ligoninėje motociklo vairuotojui, gimusiam 2005 metais, nustatytas čiurnikaulio lūžis ir pėdos raiščių patempimas.

Kita avarija – dėl girto vairuotojo

Panevėžyje ketvirtadienį neblaivus vyras sukėlė avariją, kurios metu nukentėjo kito automobilio keleivė.

Kaip pranešė Panevėžio apskrities policija, apie 14.30 val. Panevėžyje, Molainių gatvėje, neblaivus (1,18 prom. girtumas) vyras vairavo „Opel“ automobilį nesilaikydamas saugaus greičio, staiga kirsdamas ištisinę liniją, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su ta pačia kryptimi važiavusiu ir manevrą į kairę atliekančiu „Renault“ automobiliu, kurį vairavo blaivus vyras.

Eismo įvykio metu nukentėjo „Renault“ važiavusi keleivė, kuriai Panevėžio ligoninėje nustatytas kaklo raiščių patempimas, dešinio peties, krūtinės ląstos ir juosmens sumušimai. Ji išleista gydytis ambulatoriškai.


Šiame straipsnyje: Panevėžysavarijosmotociklas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių