Quantcast

Panevėžio rajone rastas nusišovęs seniūnas

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Panevėžio rajone esančiame Staniūnų kaime, kaip įtariama, nusišovė vyras, pranešė Panevėžio apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Naujienų portalas „Jūsų Panevėžys“ skelbia, kad nusišovė 60 metų Velžio seniūnijos seniūnas Valstiečių liaudininkų partijos narys Vidmantas Šeškevičius.

11.23 val. į policiją kreipėsi vyro artimieji, kurie teigė gavę iš jo įtartiną žinutę. Kilus abejonių dėl V.Šeškevičiaus sveikatos, į jo namus išvyko pareigūnai.

Pareigūnams atvykus minėtu adresu, kieme, ant laiptų, rastas kūnas su šautine žaizda galvoje. Šalia rastas ginklas. Įtariama, kad vyras nusišovė legaliai laikomu ginklu. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

V.Šeškevičius ketvirtadienį buvo kviečiamas atvykti į policijos komisariatą dėl anksčiau pradėto ikiteisminio tyrimo dėl neteisėto naudojimosi elektros energija ir ryšių paslaugomis. Vyrui minėtame ikiteisminiame tyrime įtarimai pareikšti nebuvo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Laisva

Laisva portretas
Labai gaila kad seniunas taip pasielge.ruso laikais jis dirbo staniunu t.u. zootechniku.niekada jisnera saukes ant paprastu darbininku ji normalus teisingi kaimo zmones mylejo .kada tapo tai tinginiams ir nevykeliams labai nepatiko..uzuojauta artimiesiems

va taip

va taip portretas
prisidirbes buvo ir gerai kad nusisove...nereiks dykai kalejime serti ir pensijos moketi

tai

tai portretas
buvusi prunskienes partija
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių