Quantcast

Nuojauta neapgavo: šaulys rado pasiklydusią 74-erių moterį antrąkart praėjęs pro tą pačią vietą

  • Teksto dydis:

Telšių policija viešai padėkojo pasiklydusią moterį suradusiam šauliui.

Praeitą sekmadienį, rugpjūčio 21 dieną, buvo gautas pranešimas, kad šeštadienio rytą, iš namų išėjo ir negrįžo 74 metų moteris.

Policijos pareigūnai prašė atsiliepti asmenis, mačiusius ar žinančius šios moters buvimo vietą, ar turinčius kitos vertingos informacijos.

Prie paieškos prisidėjo Varnių miesto gyventojai, seniūnijos darbuotojai bei šauliai.

Nors pro vietą, kurioje ir buvo rasta moteris, jau buvo praėję varniškiai, moters dingimui neabejingas šaulys Mantas Statkus nepatingėjo ir nusprendęs dar kartą praeiti pro tą pačią vietą, rado gulinčią moterį. Moteris rasta sveika ir gyva.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Telšių rajono policijos komisariato viršininkė Aurelija Kontrimienė norėdama padėkoti, už drąsą ir skirtą laiką prasmingiems darbams, pakvietė M. Statkų atvykti į policijos komisariatą.

„Kuklus, dviejų dukrų tėtis, pasidžiaugė, kad paieška baigėsi sėkmingai ir sakantis, kad nesijaučia padaręs kažką ypatingo“, – sako policija.

M. Statkus ne pirmą kartą dalyvauja dingusių žmonių paieškoje. 2021 metų pavasarį, dalyvavo dingusio mažamečio paieškoje ir jį rado.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pagarba neabejongam

Pagarba neabejongam portretas
Rašo,rado sveika ir gyva.. Kaip sveika,jeigu ieškojo,negalėjo rasti O Zmogui,pagarba,vaikučių ir artimųjų džiaugsmui,neabejingas kitų nelaimei.. .

Žydrūnas

Žydrūnas portretas
Nesvarbu Niekaip nesuprantu,kiek žmogus turi būti neadekvatus,kad viešai demonstruoti savo chamizmą ir bukumą ir nesvarbu,kad pasislėpęs už psiaudonimo

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Lietuvos didvyris kur ziuri prezidentas seimas supista šimonyte kodel napdovanoja
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių