Quantcast

Netoli Dituvos automobilis nulėkė nuo kelio ir apsivertė

Nuolat besikeičiantys orai spendžia spąstus neatsargiems vairuotojams. Vieno vyro vairuotas lengvasis automobilis trečiadienį ryte netoli Dituvos nulėkė nuo kelio ir apsivertė.

8.20 val. pro šalį važiavę žmonės pamatė pakelėje aukštyn ratais gulintį automobilį „Volkswagen Passat“ ir suskubo skambinti pagalbos telefonu. Baimintasi, kad apsivertusioje mašinoje gali būti prispaustų žmonių.

Į įvykio vietą atvažiavo gelbėtojai ir policininkai. Paaiškėjo, kad avariją patyrusia mašina važiavę žmonės nenukentėjo.

Teko laukti, kol mašina bus pastatyta ant ratų.

Kadangi kitos transporto priemonės nenukentėjo, o ir kelio ženklams bei kitai kelių įrangai žala nepadaryta, policininkai avarijos neformino.

Belieka tikėtis, kad „Volkswagen Passat“ savininkas buvo apsidraudęs kasko draudimu. Jei ne, mašinos remontas paplonins jo paties kišenę.

Labiausiai tikėtina, kad vairuotojas nesuvaldė automobilio slidžiame kelyje. Klaipėdoje ir aplink ją trečiadienį sninga, oro temperatūra laikosi apie 0 laipsnių.


Šiame straipsnyje: avarijanuvažiavo nuo kelio

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ele

Ele portretas
Kiekvieną ryta baisus tas kelias, bet jei vairuoji atsargiai, nuvažiuoji kur reikia, juk ne visi vartosi. Jei padangos geros ir greitis atitinka oro sąlygas, kad ir lėtai, savo tikslą pasieki saugiai.

Sar

Sar portretas
Nieko nepadarysi jei teises po eglute rado

Vairas

Vairas portretas
Labai keista, kad visa atsakomybė tik vairuotojui. Pabert gal ir pabėrė, bet ar pakankamai bėrė ir ką bėrė niekas netikrina. Verčiasi autobusai, lengvieji, dedamos apledėjusio kelio nuotraukos... ir vėl į vienus vartus - kaltas vairuotojas... pries 6-10 m. vairuotojai žiniasklaidoje taip nebuvo linksniuojami...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių