Quantcast

Kraupi avarija Pakruojo rajone: paslydęs apsivertė vilkikas, vairuotojas – reanimacijoje

  • Teksto dydis:

Pakruojo rajone įvyko avarija – galimai dėl slidaus kelio paslydo ir apvirto vilkikas. Vairuotojas rimtai nukentėjo – gydomas reanimacijos skyriuje.

Kaip portalo žurnalistams teigė Šiaulių policijos Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Gailutė Smagriūnienė, 1.20 val. gavę pranešimą, pareigūnai nuskubėjo į įvykio vietą.

Kaip pranešta, Pakruojo rajone, važiuojant link Rozalimo, nuo kelio nuslydo vilkikas „Mercedes-Benz“ su puspriekabe. Vilkikas priklauso įmonei „Žemaitijos pienas“. Jam apvirtus, išbyrėjo ir krovinys – vežti maisto produktai.

Nukentėjo vilkiką vairavęs 33 metų vairuotojas. Jis buvo prispaustas. Atvykę ugniagesiai vyrą išvadavo ir perdavė medikams. Nukentėjusysis paguldytas į Šiaulių respublikinės ligoninės kardiologinės reanimacijos skyrių.

Šiaulių policija įspėja, jog dėl avarijos laikinai nepravažiuojamas kelias Pakruojis–Smilgiai, ties Šinkaučiškio kaimu.

Vairuotojams siūloma minėtą atkarpą apvažiuoti keliu, vedančiu pro Klovainius link Rozalimo. O iš Šiaulių vykstantiems Panevėžio link siūloma važiuoti pro Radviliškį.


Šiame straipsnyje: avarijaavarija LTapvirto vilkikasapvirto sunkvežimisPakruojo rajonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ru

Ru portretas
Deti baudas kelininkam niekas netikrina ju kokie keliai yra del slydaus kelio jie turi atsakyti zmones zuva pries 30 metu buvo geriau priziurimi keliai ,geda

Telšiai

Telšiai portretas
Vairuotojas mirė
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių