Quantcast

Tragedija Jurbarko rajone: šalia aerodromo nukrito motosklandytuvas – pilotas žuvo

  • Teksto dydis:

Jurbarko rajone šeštadienį šalia aerodromo nukritus motosklandytuvui žuvo jo pilotas.

Kaip pranešė Policijos departamentas, nelaimė įvyko apie 13.30 val., Jurbarko rajone, Naukaimio II kaime, šalia aerodromo. Skrydžio metu nukrito ir sudužo 1965 metais gimusio vyro pilotuojamas motosklandytuvas. Įvykio metu žuvo pilotas.

Kaip BNS informavo Marijampolės apskrities policijos atstovė Ieva Rinkevičiūtė, pirminiais duomenimis, motosklandytuvą „Banjo STX“, registruotą numeriu „LY-BCD“, pirminiais duomenimis, pilotavo 57-erių jurbarkietis.

Anot jos, spėjama, kad nelaimė įvyko orlaiviui vos pakilus.

„Pirminiais duomenimis, greičiausiai nepasiekęs tinkamo aukščio pilotas bandė išvengti elektros laidų, ore padarė kilpą, ir nesuvaldęs orlaivio trenkėsi į žemę“, – sakė I. Rinkevičiūtė.

Kaip BNS informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, atvykus pareigūnams ir medikams, žmogus jau buvo iškeltas iš sudužusio orlaivio, jis buvo be gyvybės ženklų.

TV3 televizija skelbia, kad žuvęs vyras buvo patyręs pilotas, turėjo daugiau nei 30 metų pilotavimo patirtį, buvo Taikomosios aviacijos asociacijos narys. Piloto kolegos spėja, kad nelaimė galėjo įvykti ir dėl sveikatos sutrikimų ar dėl sklandytuvo techninių gedimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Komentatoriai,

Komentatoriai, portretas
esate apgailėtini kaZapai ir kiauliasnukiai,žuvo žmogus,o jūs, kūrvos ,vietoje užuojautos šeimai rašinėjate savęs vertus šūdus .Tfu jums į snukį!

Kilpa

Kilpa portretas
Ore padarė kilpą? Kokią kilpą? Mirties kilpą? Kas rašo tekstą, ar pats gali paaiškinti, ką parašė?

aleksotiškei

aleksotiškei portretas
nebuvo ir automobilių. Pirmas auto atsirado mažiau nei 20 metų prieš pirmą lėktuvėlį.
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių