Quantcast

Naujųjų Metų naktį įsiplieskė gaisrai – dega namai, konteineriai, automobiliai

Naujųjų Metų naktį Lietuvoje įsiplieskė daugiau nei įprasta gaisrų – vien nuo vidurnakčio ugniagesiai gavo apie šimtą iškvietimų.

„Įvairūs gaisrai – pradedant konteineriais, baigiant gyvenamaisiais namais, automobiliais“, – apie 2 val. nakties sekmadienį BNS sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo poskyrio vyriausiasis specialistas Konradas Liekis.

Kai kuriuos gaisrus, kaip manoma, sukėlė pirotechnika, nuo jos didmiesčiuose liepsnoja konteineriai.

Vilniuje, P. Žadeikos gatvėje, kaip įtariama, nuo naujametės pirotechnikos užsidegė lengvasis automobilis, o Panevėžio rajone, kaip įtariama, nuo paleisto fejerverko užsidegė namas.

Naujųjų išvakarėse, šeštadienį, po 19 val., bute Radviliškio rajone žuvo žmogus. Keturių butų name rastas apdegęs lavonas.

Vidurnaktį Klaipėdoje, Taikos prospekte, daugiabučio namo ketvirtame aukšte, dūmais apsinuodijo keli žmonės, jie perduoti medikams.

Pastaruoju metu Lietuvoje per parą būdavo registruojami 6-22 gaisrai.

Pernai šalyje kilo daugiau nei 9,8 tūkst. gaisrų, juose žuvo daugiau nei 70 žmonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Paskaitai pavadinima,

Paskaitai pavadinima, portretas
o karo per langa nesimato! Trys atvejai tepamineti. Na,o kokio organo reikia saudyti ir sprogdinti!? Per dumus nieko nesimato,pilnos gatves ir kiemai siuksliu,nuo triuksmo dreba langai,visur staugia sunys! Kam visa tai!? Gal kam karas patinka!? Taigi netoli nuvykti pasiziureti! Mane kadaise daug toliau veze. Uztai,po to jokio fejerverko nesu naudojes.

AK

AK portretas
Pasitratino sočiai su sprogmenimis šiąnakt.

...

... portretas
Toks jausmas,kad yra bandoma formuoti nuomone apie naujų metu šventima-demonizuoja. Tai lenda straipsniai apie tai kokie vargšai gyvūnai bijo fejiverku ,db kalba kaip viskas dega dėl fejiverku. Koks įstatymas yra ruošiamas prisidengiant susirūpinimu?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių