Quantcast

Per mirusių atminimo dienas nelaimingų eismo įvykių neišvengta

Lapkričio 1–2 dienomis Lietuvos keliuose ir gatvėse užregistruoti, pirminiais duomenimis, aštuoni eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo žmonės. Mirė lengvojo automobilio keleivė, sužeisti aštuoni eismo dalyviai.

Pirmadienio popietę Klaipėdoje, Girulių plente, 60 metų vyro vairuojamas automobilis „Toyota Avensis“ pirminiais duomenimis, įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, kur vingyje susidūrė su automobiliu „Toyota Yaris“, vairuojamu 77-erių vyro. Sužeidimus patyrusi šio automobilio 79 metų keleivė mirė vežama į ligoninę.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, per dvi paras policijos pareigūnai iš viso užregistravo 102 eismo įvykius: lapkričio 1-ąją - 56, lapkričio 2-ąją – 46.

Neblaivūs vairuotojai kalti dėl keturių eismo nelaimių: Vilniuje, Kaune, Kėdainių rajone ir Vilniaus rajone.

47 kartus transporto priemonės susidūrė su į kelią išbėgusiais laukiniais gyvūnais. Žmonės šiuose įvykiuose nenukentėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

idomu,ka atsakingi darys dėl eismo saugumo ?

idomu,ka atsakingi darys dėl eismo saugumo ? portretas
matėme kaip kelių policijos viršininkas Mindaugas lebartuose eismą reguliavo..negi ims su lazdele asmeniškai tvarka įvedinėt ar tik dirba už dvigubus pinigus per valstybine dieną šis patriotas ?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių