Quantcast

Mažeikiuose dėl gaisro devynaukštyje naktį namus turėjo palikti 30 žmonių

Mažeikiuose dėl gaisro daugiabučiame name naktį namus turėjo palikti 30 žmonių. Ugniagesiams numalšinus liepsnas ir išvėdinus patalpas, jiems buvo leista grįžti namo.

Penktadienį, po 22 val., buvo gautas pranešimas, kad kilo gaisras Sodų gatvėje esančiame devynių aukštų name.

Atvykę gelbėtojais, laiptinėje rado daug dūmų. Degė vieno kambario butas penktame aukšte. Iki atvykstant ugniagesiams iš buto kaimynai išvedė du šio buto gyventojus – vyrą ir moterį. Jie dėl nudegimų buvo išvežti į ligoninę, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

Penktame aukšte degė buto durys, prieškambaris bei jame buvę daiktai.

Per gaisrą išdegė buto prieškambaris su jame buvusiais daiktais, kambarys  stipriai aprūko, išsilydė plastikinėmis dailylentėmis kaltos lubos.

Apdegė pusė bendro naudojimo koridoriaus sienų bei lubų. Aprūko visas koridorius esantis penktame namo aukšte ir laiptinė. Apdegė šalia esančio buto durys.

Mažeikių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas Audrius Tupikas BNS sakė, kad nedidelis vieno kambario butas, kuriame kilo gaisras, buvo prikrautas įvairių daiktų, juos užgesinti prireikė poros valandų. Dėl ko kilo gaisras kol kas nenustatyta.

Bute dūmų detektoriaus nebuvo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių