Quantcast

Masinę avariją Kaune sukėlęs vairuotojas bando išsisukti

Sekmadienio vakarą Kaune, S. Žukausko gatvėje, įvykusi masinė avarija policijos tyrėjams tapo tikru galvos skausmu – aiškinamasi, kas vairavo automobilį ir yra pagrindinis įvykio kaltininkas.

„Mes įtariame, kas galėjo vairuoti automobilį, bet šią informaciją dar reikia patvirtinti. Automobiliu „Opel Tigra“ važiavo trys asmenys. Jie visi kratosi atsakomybės ir kaltina vienas kitą“, – portalui kaunodiena.lt sakė Kelių policijos valdybos tyrėjas Raimondas Markveldas.

Jo teigimu, avariją sukėlusiame automobilyje sėdėjo du vyrai – 31 metų T. K. ir 37 metų M. M. bei 22 metų K. J. mergina.

Eismo įvykį tiriantis R. Markveldas pabandė nubraižyti avarijos, į kurią pakliuvo penkios transporto priemonės, schemą.

„Opel Tigra“ dideliu greičiu važiavo S. Žukausko gatve ir manevravo tarp kelių eismo juostų. Tuo metu „Peugeot 307“ vairavusi moteris ieškojo vietos, kur pastatyti automobilį.

Nesuvaldęs automobilio „Opel Tigra“ vairuotojas rėžėsi į „Peugeot 307“. Nuo smūgio „Peugeot 307“ atsitrenkė į šalikelėje stovėjusią „Honda“, o „Opel Tigra“ rėžėsi į kitus du automobilius – „Audi 80“ ir „Volkswagen Passat“, kurie taip pat stovėjo šalikelėje.

„Avarijos metu nukentėjo visi asmenys, važiavę automobiliais – trys žmonės, buvę avariją sukėlusiame „Opel Tigra“ bei „Peugeot 307“ vairuotoja ir jo keleivis“, – teigė R. Markveldas. Visi buvo išvežti į gydymo įstaigą.

Anot tyrėjo, kadangi nėra žinoma, kas vairavo automobilį, medikai paėmė visų „Opel Tigra“ važiavusių asmenų kraują, kad būtų patikrintas jų blaivumas. Policija įtaria, kad avariją sukėlęs asmuo buvo apsvaigęs nuo alkoholio.

Kokia bausmė laukia avarijos kaltininko, dar neaišku, nes laukiama teismo medicinos ekspertų išvadų dėl sužalojimų.

„Jeigu sužalojimai bus nežymūs, tuomet kaltininkas atsipirks administracine bauda, jeigu nors vienam asmeniui bus nustatytas sunkus sužalojimas, gali grėsti ir baudžiamoji atsakomybė“, – sakė policijos tyrėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pulinys

pulinys portretas
issisuks, nes nenustatys kaltininko, o kai uzmus vaika sekanti karta, tai gal ir gaus bauda...o kas jo tevai(masinos savininko)?

uz

uz portretas
vairavima neblaiviam teisias atimt visam gyvenimui nepaisant jo amziaus

jei

jei portretas
neivienas neprisipazysta visiem po bauda ir visa vasara mieste siuksles rinkt su uzrasu ant nugaros as vairavau neblaivus
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių