Quantcast

Laiminga pabaiga: iš slaugos ligoninės pasišalinusį senolį surado kinologų keturkojis

  • Teksto dydis:

Trečiadienį vakare laimingai baigėsi iš Naujosios Akmenės slaugos ligoninės pasišalinusio paciento paieška. Jį surasti padėjo keturkojis pėdsekys.

Į gautą pranešimą, kuriame informuota, kad dingo 83 metų vyras buvo reaguota nedelsiant – ant kojų sukelti Akmenės rajono pareigūnai operatyviai apvažiavo Naujojoje Akmenėje, Ramučių gatvėje, esančius penkiaaukščių kiemus, apėjo visas laiptinės.

Buvo apieškotas ir šalia esantis miškelis bei netoliese plytintys laukai. Taip pat pareigūnai nuvyko į vyro gyvenamąjį sodo namelį, tačiau ir ten asmuo nebuvo rastas.

Tada apie 19 val. į pagalbą pareigūnai pasikvietė Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato kinologus – Marių Mižutavičių ir Aivarą Rinkevičių, kurie nieko nelaukdami su tarnybiniu šunimi Hašu prisijungė prie dingusio vyro paieškos, skelbiama Šiaulių apskrities policijos feisbuke.

Nors paiešką apsunkino nepalankios oro sąlygos – lijundra, dulksna bei tamsus paros metas, keturkojis pėdsekys sugebėjo pademonstruoti savo gabumus ir profesionalumą bei pareigūnus nuvedė link Ramučių gatvės esančio miškelio.

Ten apie 21.30 val. kinologų šuo surado dingusį vyrą. Senjoras buvo sąmoningas, tačiau sušalęs. Jis perduotas medikams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Is slaugos

Is slaugos portretas
pasisalino.Kazin ar nuo gero zmones bega?

Anonimas

Anonimas portretas
Niekas nuo gero nebega. Istruko is pragaro ... ir vel stribai sugrazino numarinti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių