Quantcast

Laiminga pabaiga: pareigūnams pavyko surasti ilgiau nei parą miške pasiklydusį vyrą

  • Teksto dydis:

„Ilgiau nei parą miške ieškotas vyras rastas gyvas ir sveikas“, – taip įrašą savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pradėjo Šiaulių apskrities policija. Pareigūnai pasidalijo sėkminga istorija, kurioje, dėka atkaklių pastangų, pavyko surasti pasiklydusį 42-ejų metų vyrą.

„Spalio 19-ąją buvo gautas pranešimas, kad Akmenės rajone, Karpėnų miške, be žinios dingo 42-ejų metų vyras. Jis į mišką atvyko atlikti kirtimo darbų, tačiau atsiskyręs nuo savo kolegų pasiklydo.

Dingusio vyro pareigūnams nepavyko rasti ilgiau nei parą. Paieškai buvo sutelktos gausios Joniškio, Akmenės, Telšių ir Šiaulių policijos pareigūnų pajėgos, dirbo kinologai su šunimis. Pagal gautas vyriškio mobilaus ryšio telefono buvimo koordinates buvo tikrintas visas miškas, visgi tą dieną vyro surasti nepavyko.

Pareigūnų atkaklumo ir profesionalumo dėka ilgai ieškotas paklydėlis rastas spalio 20-osios popietę tame pačiame miške.

Policijos pareigūnams kiekvienas iškvietimas labai svarbus ir visais atvejais dedamos visos įmanomos pastangos, siekiant išgelbėti gyvybę. Ne išimtis ir ši, laimė, sėkmingai pasibaigusi istorija“, – apie laimingai pasibaigusį incidentą rašė policijos pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių