Quantcast

Laiminga pabaiga: dingusią paauglę surado šuo

  • Teksto dydis:

Trys pasieniečiai kinologai su tarnybiniais šunimis Tauragės rajone ieškojo pradingusios paauglės. Ją sulytą ir sušalusią tankiuose krūmynuose surado vokiečių aviganis Astoras.

Antradienį į Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Pagėgių rinktinę kreipėsi Tauragės policijos pareigūnai. Jie pranešė, kad ryte iš vienos Tauragės rajono Balčių kaime esančios sodybos nežinoma kryptimi išėjo ir negrįžo paauglė, kurios nesėkmingai ieško jos artimieji.

VSAT Pagėgių rinktinės kinologas Darius Altaravičius su savo belgų avigane Ela ir Tauragės policijos pareigūnais iškart nuvyko į nurodytą vietą, kur pradėjo dingusiosios paiešką. Įvertinęs situaciją D. Altaravičius informavo kolegas, kad aplinka šalia dingusios mergaitės sodybos yra sudėtinga paieškai – čia daug tankiais krūmais apaugusių vietovių. Be to, keturkojės Elos darbui labai trukdė stiprus lietus.

Į pagalbą kolegai ieškant paauglės atvyko dar du pasieniečiai kinologai su tarnybiniais vokiečių aviganiais – Marius Ausiukevičius su Ogy ir Andrius Mačanskis su Astoru.

Ogy dingusiosios ieškojo sodybos prieigose esančiose pamiškėse, kurios dar nebuvo apieškotos. Astorui buvo duota komanda paauglės pėdsakų ieškoti priešingoje sodybos pusėje - krūmais apaugusiose sodybos prieigose.

Po kelių valandų intensyvių paieškų, kai jau pradėjo temti, A. Mačanskis su vokiečių aviganiu Astor tankiuose krūmynuose surado pradingėlę. Ji buvo kiaurai peršlapusi, sušalusi, susigūžusi.

Į įvykio vietą buvo iškviesti medikai surastą paauglę išvežė į Tauragės ligoninę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vv

vv portretas
Ir ko ji ten tupejo,kodel nejo namo? Gal su namiskiais susipyko ir nusprende pagasdinti? Nieko apie tai nerasoma. Keistai atrodo,kai salia namu krumuose susalusi tupi susiguzusi,o namo neina. Noretusi zinoti kodel.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių