Quantcast

Kraupūs radiniai: aptikti keturių mirusių žmonių kūnai

  • Teksto dydis:

Kaune, Šiauliuose, Marijampolės ir Raseinių apylinkėse pirmadienį rasti keturių mirusių žmonių kūnai.

Kaip pranešė Policijos departamentas, Kaune, Lazdynėlių gatvėje, buto vonioje rastas 1987 metais gimusios moters kūnas su kirstine žaizda pakaušio srityje.

Tuo metu Marijampolės savivaldybėje, Patašinės kaime, prie gyvenamojo namo rastas 1949 metais gimusio vyro kūnas su šautine žaizda galvos srityje. Įtariama savižudybė.

Raseinių rajone, Pakalniškių kaime, laukuose šalia mėšlo kratytuvo rastas 1958 metais gimusio vyro kūnas su daugybiniais kūno sužalojimais. Pirminiais duomenimis, vyriškis buvo įtrauktas į kratytuvą, kai bandė pašalinti gedimą.

Šiauliuose, Tilžės gatvėje, namuose, rastas 1956 metais gimusio vyr kūnas irimo stadijoje.

Dėl mirčių pradėti ikiteisminiai tyrimai.


Šiame straipsnyje: kirstinė žaizdapakaušisšautinė žaizdadaugybiniai kūno sužalojimaipagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

nu

nu portretas
parasot taip kad lyg kazkur voliojos (mire nuo skiepu ,dauguma taip galvoja) bet vienas zuvo darbe ,kitas nusizude ..3nelaimingas atsitikimas ir tt

49, 56, 58 pensininkai....

49, 56, 58 pensininkai.... portretas
jie praeita ziema turejo privalomai vakcinos po 100Eur gaut ir iki pavasario iskrist kaip museliai....kazkas negerai su sveikatos prieziura....a tai 87 gimusiai tai gerove... kirviu i galva uz tai ka nenorejo pasirasyt elektros sutarties su elektrikais aferistais.... nieko asmenisko tiesiog aferistu banditu provokatoriu geroves valstybe
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių