Quantcast

Nuo policijos bėgusio ukrainiečio sukeltoje avarijoje žuvo du žmonės

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Kėdainių rajone nuo policijos bėgęs Ukrainos pilietis sukėlė avariją, per kurią žuvo du žmonės.

Kaip žurnalistams penktadienį sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Darius Pliavga, „Mercedes-Benz“ vairuotojas stabdytas įtariant, kad gali vairuoti neblaivus.

„Gautas pranešimas šiandien naktį apie pirmą valandą, pranešta apie galimai neblaivų vairuotoją su „Mercedes-Benz“ markės automobiliu. Policijos pareigūnai tikrino šią informaciją, tikrino automobilį“, – sakė pareigūnas.

Pastebėję įtariamą automobilį, policijos pareigūnai įjungė tarnybinės mašinos švyturėlius, tačiau vairuotojas reikalavimui sustoti nepakluso, padidino greitį ir buvo persekiojamas apie 4–5 kilometrus.

Pirminiais duomenimis, apie 1 val. 25 min. kelio Aristava–Kėdainiai–Cinkiškis 17-ajame kilometre automobilis „Mercedes-Benz C 180“ atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „Audi A4“.

Šis nuo smūgio nuvažiavo nuo kelio ir rėžėsi į medį, o automobilis „Mercedes-Benz C 180“ po smūgio nuvažiavęs nuo kelio trenkėsi į namą.

„Mercedes-Benz“ vairuotojas viršijo greitį ir susidūrė su „Audi“ markės automobiliu, žuvo du vaikinai“, – sakė D. Pliavga.

Per eismo įvykį žuvo automobilio „Audi A4“ vairuotojas, gimęs 1998 metais, ir kartu važiavęs keleivis, gimęs 2001 metais.

Automobilio „Mercedes-Benz C 180“ vairuotojas, gimęs 1971 metais, paguldytas į ligoninę. Įtariama, kad jis buvo neblaivus. Pasak D. Pliavgos, automobilyje rasta alkoholio.

„Dėl sveikatos būklės nebuvo atliekamas (neblaivumo patikrinimas), tačiau yra paimta tyrimams ir, manau, nustatysime. Preliminariai jis buvo neblaivus“, – sakė Kauno apskrities policijos atstovas.

Šiuo metu įtariamasis dėl sužalojimų gydomas Kauno ligoninėje, kur jis pervežtas iš Kėdainių gydymo įstaigos. Policijos pareigūnai jį saugo, bus prašoma suimti.

Policijos duomenimis, tai Lietuvoje gyvenantis ir dirbantis Ukrainos pilietis, jis dirba vienoje iš Kėdainių bendrovių.

„Šiuo metu gyvena ir, mūsų žiniomis, dirba Lietuvoje, Ukrainos pilietis“, – sakė D. Pliavga.

Anksčiau vyras baustas už Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

Jam pateikti įtarimai dėl eismo saugumo taisyklių pažeidimo, kai žuvo žmogus, padarymo esant neblaiviam, už tai gresia laisvės atėmimas iki dešimties metų.

 


Šiame straipsnyje: avarija LTKėdainių rajonasžuvo du žmonėsukrainietisbėgo nuo policijos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Kada baigsite klaidinti. Negi galvojate, kad mes neskiriame "vaikymosi" nuo "persekiojimo"? Būtų persekioję žūčių nebūtų buvę. Sovietmečiu jau buvo uždrausta vaikytis, dėl žūčių, dabar vėl žudomi.

apmaidu

apmaidu portretas
Lietuviai savo nusikaltimais šiurpino Vakarų europiečius, dabar pradeda rytiečiai šiurpinti lietuvius. Du saviškius nužudė, butą padegė, dabar girtas nuo polocijos bėgo, du užmušė. Aš žinojau, kad tai prasidės. Ilgai laukti nereikėjo. Ir nieko čia nepadarysi, bus daug rytų slavų nusikaltimų per artimiausius 20 m. Deja. Dar ir mūsų buduliai sugrįš iš anglijų ir norgių.

Pt

Pt portretas
Troliai peza bet kokiu oru, tskant liepta trolinti при любой погоде
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių