Quantcast

Naujos detalės BMW ir ekskavatoriaus susidūrimo byloje

  • Teksto dydis:

Tragiškas BMW ir ekskavatoriaus susidūrimas Kėdainių rajone pasibaigęs moters mirtimi ir dar kelių asmenų sužalojimu, teisėsaugą įsuko į nesibaigiančių įrodymų karuselę vis atsirandant naujų detalių, praneša LNK žinių tarnyba.

Registratoriaus užfiksuotas vaizdas rodo, kad siaubinga nelaimė įvyko BMW nurūkus keliu po darbininko leidimo važiuoti remontuojamu keliu.

Netrukus ekskavatoriaus kaušas trenkė į mašiną ir ją sumaitojo.

Per avariją žuvo moteris, dar du asmenys buvo sunkiai sužaloti. Nukentėjo ir BMW vairuotojas. Jis iki šiol vartoja vaistus, sunkiai judina ranką.

Kėdainių rajone esančiame Kalnaberžės kaime avarija įvyko liepos 13 dieną. BMW vairuotojas buvo girtas, jis įpūtė 1,4 prom.

Neblaivus buvo ir ekskavatoriuje dirbęs darbininkas. Jam nustatytas 0,6 prom. girtumas.

Nors BMW vairuotojas kol kas byloje vienintelis įtariamasis, jis pateikė prokuratūrai prašymą į bylą kaip įtariamuosius įtraukti ir žinomą bendrovę "Kauno tiltai".

 

 

 

 


Šiame straipsnyje: LNK1avarija LTAvarija Kėdainių rajoneBMW ir ekskavatoriaus susidūrimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Važiuoji pro ekskavatorių kuris mosikuoja kaušu,tai bmv vairuotojas/ai irgi vietoj galvų vien kaušus turi,bent daugumoj taip.Nelaimė gali nutikti visiems,tik dėsningumas kažkodėl linksta link bmv kaušų,ir dar su 1,4 promilių.Liūdna kad yra žuvusiųjų.

Ccc

Ccc portretas
Cia abu bausti reikia,esi girtas nesesk uz vairo

X

X portretas
Nonsensas būtų jei automobilio BMW vairuotoją nuteistų dėl eismo įvykio. Šį vairuotoją galima nubausti tik administracine tvarka dėl automobilio vairavimo esant lengvam girtumo. O ekskovatoraus vairuotoją teisti už eismo įvykio sukėlimą esant lengvam girtume per kurį žuvo žmonės. O be to kas iš jūsų pamatavote BMW automobilio greitį.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių