Quantcast

Girtas policininkas moteriai sulaužė stuburą

Šakių rajone šeštadienį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato policininkas, kuriam nustatytas 1,6 promilės girtumas, susidūrė su kitu automobiliu ir sužalojo jo keleivę.

Policijos departamentas pranešė, kad kriminalinės policijos tyrėjas A.E. (gimęs 1980 metais), vairavęs „Toyota Avensis“, kelio Pilviškiai–Šakiai–Jurbarkas 54-ame kilometre išvažiuodamas iš šalutinio kelio nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu „Mercedes Benz E290“.

Avarijos metu nukentėjo „Mercedes Benz E290“ keleivė I.K., gimusi 1971 metais. Ji dėl slankstelio lūžio paguldyta į ligoninę.

Pareigūnas avariją sukėlė ne tarnybos metu, jis uždarytas į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dirmukas

dirmukas portretas
paliko instrukcijas,kad blaiviam policininkui vairuoti nedera...kaip Šakiniai girti pilti gavo Simokuose prieš daug metų už kyšio reikalavimą...?

rj

rj portretas
na va farynas ir vel apsisiko .bet netikiu kad ta fara nubaus ,bus kaip visada farai nekalti ,dar ziurekit kad merginos neapkaltintu ,kad pati farui po masina palindo .o tam farui gal tik pirstu pagrumos niu niu niu taip daugiau nedaryk !!!!!!!!!!

haha

haha portretas
Skvernelis neatsistatydins? Neatistatydins. :) Praeitą savaitę rodė jo namą ant Vilnelės kranto, kurį vyras pasistatė gaudamas 5000 litų algą. :) :))))
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių