Quantcast

Girtam dviratininkui pasimaišė trikojis: nusirito žemyn ir užsitraukė pareigūnų nemalonę

  • Teksto dydis:

Panevėžio pareigūnai pasidalijo nekasdieniu vaizdo įrašu, kuriame matyti, kaip dviratininkas užkliūva už greitį matavusio trikojo ir nusiverčia nuo dviračio. Vėliau paaiškėjo, kad dviratininkas girtas.

„Būna ir trikojis pakiša koją. Kaip liaudies išmintis byloja – „Nekask duobės kitam – pats įkrisi“. Nebandykite pakartoti“, – prie įrašo socialiniame tinkle „Facebook“ rašė Panevėžio apskrities policija.

Lietuvos policija pakomentavo, jog dviratininkas į alkoholio matuoklį įpūtė 2,26 promiles.

Šis įrašas sulaukė gausybės internautų dėmesio. Vieni nenustojo juoktis, kiti svarstė, kaip iš vis įmanoma taip už stovinčio trikojo užkliūti.

 

 

„Sugebėk tu man taip“, – rašė Jolita, pridėjusi daug šypsenėlių.

„Negėriau, na gal truputį ir išgėriau“, – seną frazę priminė Andrius.

„Įgavęs darbinę formą“, – taip pat juoko nesulaikė Eugenijus.

Negėriau, na gal truputį ir išgėriau.

Dar kiti bandė ginti girtą dviratininką, esą kliūtis iš anksto nebuvo pažymėta. „Akivaizdu, kad trikojai neužtikrina eismo saugumo“, – rašė Paulius ir svarstė, kad tokie greičio matuokliai skirti tik pinigams surinkti.

„Paduot pareigūnus į teismą, už pastatytą kliūtį ant tako – važiavo vaikinukas, užkliuvo, nuvirto, susižalojo... moralinės žalos atlyginimo reikia ir kompensacijos už (galbūt) suplėšytus drabužius, patirtą stresą ir fizinį skausmą, patirtą nugriuvus...“, – ironijos neslėpė Renata.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Siaip tai

Siaip tai portretas
Trikojis ne ant tako stovi o salia jo.bet pilieciui takas buvo per siauras su tiek promiliu.o pamates trikoji matyt vos infarktas neistiko pamane kad ateivis koks ir nutare ji taranuot su dvirka

o

o portretas
bausti reik farus kad trykois ne vietoje o geria ir jie ir dar kaip jei zmogus sugebejo dvirati vairuot tai dar negirtas nes masina vairuot gali ir girtas ikryto i kede nuspaude pedala ir vsio vperiod o ant dvirac io kartais ir negeres nukrent o dar ji mint reik ir uz vairo laikytis tai ne /baronka/ kuria gali 2 pirstais sukiot baust farus ir jokios kalbos =0

policininkam bauda israsyt

policininkam bauda israsyt portretas
uz tai kka sukele avarine situacija... uz tai ka zmones provokavo... maza kas gal sitas ceemodanas uzdelsto veikimo priestankine mina is ukrainos atboginta... turi but leidimai kur ir kada stayt...turi but zenklinimai, turi but suderinta su visuomene.... a jeigu ne tai spiri nx trikoji mentui i duda ir tegu pyzdina zliumdamas savo nesekmemis skustis...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių