Quantcast

Per gaisrą Veisiejuose žuvo lovoje rūkęs vyras

Antradienio rytą Lazdijų rajone, Veisiejuose, per gaisrą žuvo lovoje rūkęs vyras.

Pranešimas apie gaisrą vieno aukšto kelių butų name gautas apie 5 val., pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

Ugniagesiai į įvykio vietą atvyko per kelias minutes ir viename iš butų, ant sofos, rado gulintį vyrą be gyvybės požymių. Bute tvyrojo daug dūmų, smilko sofa-lova ir grindys.

Gelbėtojai vyrą bandė gaivinti lauke, bet atvykę medikai konstatavo jo mirtį.

„Gaisro priežastis – neatsargus rūkymas lovoje“, – pranešime sakė gaisro vietoje apsilankęs Lazdijų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyriausiasis specialistas, atliekantis viršininko funkcijas, Viktoras Gerasimovas.

„Gaisrą pastebėjo kaimynas. Jis dar norėjo gelbėti vyrą, bet per dūmus jau negalėjo įeiti, tad skubiai iškvietė pagalbą. Name daugiau gyventojų nebuvo. Keli butai jau buvo tušti, o į vieną gyventojai atvažiuodavo tik retkarčiais“, – apie įvykio aplinkybes pasakojo pareigūnas.

Jo duomenimis, žuvusysis name gyveno vienas.

„Butas labai apleistas, autonominio dūmų detektoriaus jame nebuvo, žmogus priklausė socialinės rizikos grupei“, – tvirtino V. Gerasimovas.

Pasak jo, tai jau trečioji gaisro auka šiemet Lazdijų rajone. Visi žmonės žuvo dėl neatsargaus rūkymo.

„Ir visi trys žuvę – dėl neatsargaus rūkymo. Sausio pabaigoje kilus gaisrui Šeštokų miestelyje, per gaisrą žuvo du žmonės – vyras ir moteris. Tuomet sudegė ir namas“, – teigė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Arnas

Arnas portretas
Mano kaimynas

saulius

saulius portretas
Cia ira priezastis kodel reikia uzdrausti rukyma balkonuose ir aplamai daugiabuciuose

TTT

TTT portretas
Tik lietuvoje vyrai gali per gaisrą ramiai rūkyti lovoje ,o iš kur kauno diena randa tokius tupus žurnalistus, lieka paslaptis
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių