Quantcast

Būna ir taip: moteris pranešė apie gaisrą pas kaimynus, tačiau liepsnojo jos pačios būstas

  • Teksto dydis:

Ugniagesius dėl gaisro pas kaimynus iškvietusi Kupiškio gyventoja sužinojo, kad gaisras iš tiesų įsiplieskė jos pačios namuose.

Valstybinė priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba pranešė, kad šiandien paryčiais ugniagesių pagalbos prireikė Kupiškio gyventojai. Ji teigė, kad kaimynų bute galimai kažkas dega, nes jaučianti svilėsių kvapą. 

Ugniagesiams atlikus žvalgybą, paaiškėjo, kad ne kaimynų, o pranešėjos bute ant lovos smilko elektrinė paklodė. Apdegė čiužinys ir patalynė. Dūmų detektoriaus bute nebuvo.

Valstybinė priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba primena, kad, jei turite naują elektrinę antklodę, gaisrų ar nudegimų rizika yra minimali, bet seniau gamintose gali nebūti termostato, kuris, įvykus gedimui ir pradėjus jai kaisti, ją išjungtų.

Patariama nenaudoti įplyšusių elektrinių antklodžių ar paklodžių, taip pat jei jose yra pažeisti elektros laidai, jei neveikia temperatūros valdymo įtaisas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
Naktį kažkoks rūkalų , žolės kvapas,netgi namuose juntamas, dūmų detektorius pradeda kvaksėti, kar tas nuo karto.Nesuprantu is kur.Laiptineje pradarius duris nėra kvapo,o namuose koridoriuje,vonioje,virtuveje yra.Manau iš kaimynų buto tas kvapas veržesi,nes skundėsi kito namo gyventoja.Yra labai blogai,prisiuosčius galva sukasi,blogai jautiesi.Gal narkotikus verda,gal žolę kažkokia perdirba,nes šalia blokuoto namo butas yra nomuojamas,jame gyvena nuomininkas.Kenciam kelinti metai, nežinome ka daryti.

Na,

Na, portretas
bent trumpam pasidziauge,kad kaimynas dega... O elektra dar nebrangi,jei dar sildyti pasturgali ja reikia!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių