Quantcast

Avarija R. Kalantos gatvėje: vairuotojai išvežti į ligoninę

Trečiadienio rytą Kaune, R. Kalantos gatvėje, susidūrė du automobiliai. Nukentėjo abiejų transporto priemonių vairuotojai. Eismo įvykis užregistruotas apie 8.20 val.

Vieną automobilį vairavo moteris, kitą – vyras. Portalui 1kaunodiena.lt Kauno klinikų atstovė spaudai Austė Aleksandravičiūtė-Šviažienė sakė, kad abiejų vairuotojų būklė stabili, pavojaus gyvybei nėra.

„R. Kalantos gatve nuo kalno leidosi „Renault Megane“ automobilis, kurį vairavo 52 metų moteris J. N. Jos automobilis išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su „Volswagen Golf“, kurį vairavo 26 metų N. B.“, – pasakojo Kelių policijos valdybos viršininkas Danas Česnauskas.

Viršininko manymu, avarija įvyko, nes vairuotoja nepasirinko tinkamo greičio, galbūt buvo neatidi. Neatmetama versija, kad vairuodama moteris galėjo dar kažką veikti: kalbėtis telefonu ar žiūrėti į veidrodėlį.

„Abiejų automobilių padangos buvo žieminės, jų protektoriai nenudėvėti. Tyrėjai minėjo, kad toje vietoje tikrai nebuvo plikledžio, todėl automobilis negalėjo slysti“, – teigė D. Česnauskas.


Šiame straipsnyje: avarijaligoninėvairuotojai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nenukentėjęs

Nenukentėjęs portretas
Iš nuotraukų galima spręsti, kad Policiją gerai dirba dvi mašinos susidūrė trys ekipažai vietoje :)

piktas

piktas portretas
joo mentai ryskiai neturi ka veikti net trys ekipazai suvaziavo pasiziureti... o boba tai matyt pize kasesi...

Kaunas

Kaunas portretas
Matomai kad del tos mociutes tie mentai suvaziavo,kaip dabar golfas ir nekaltas,juk reik kad butu golfas kaltas TODEL IR TIEK MENTU.!
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių