Quantcast

Artimieji prašo pagalbos: Londone mįslingai dingo jaunas vyras

  • Teksto dydis:

Portalo redakciją pasiekė sunerimusio vyro pagalbos šauksmas – Londone paslaptingomis aplinkybėmis be žinios dingo jo brolis. Artimieji prašo atsiliepti visus, ką nors žinančius. 

Į redakciją kreipęsis Vilniuje gyvenantis Tomas Kasiulis pasakojo, kad jo brolis Alvydas Kasiulis Londone dingo dar praėjusį trečiadienį. Iki šiol artimieji jokių žinių iš vietinių pareigūnų negavo, todėl kreipiasi pagalbos tiek į gyvenančius Lietuvoje, tiek į Anglijos lietuvius.

Kaip portalui pasakoja dingusiojo brolis, A. Kasiulio dingimo aplinkybės – labai paslaptingos.

32-ejų metų vyras, kuris Anglijoje gyvena jau daugiau nei aštuonerius metus, dirba Londone, statybų sektoriuje. Liepos 25 d. apie 17.20 val. A. Kasiulis baigė darbą ir nuėjo iki savo automobilio. Juo vyras turėjo atvažiuoti iki statybvietės, tačiau taip ir negrįžo. Kartu dirbę kolegos, nesulaukę Alvydo, nuėjo iki aikštelės, kur stovėjo automobilis, tačiau čia jo nerado. Automobilis buvo užrakintas. Nuo tos akimirkos Alvydo niekas nebematė.

„Pareigūnai brolio ieško, tačiau kol kas – jokių žinių. Girdėjome, kad Londonas turi galimybę sekti žmones pagal nuskenuotą nuotrauką. Paieška vyksta per palydovą. Miesto kameros skenuoja žmonių veidus, ar kažkas panašaus. Bent jau taip minėjo pareigūnai. Kiek tame tiesos – nežinome, bet vis neprarandame vilties“, – portalui sakė T. Kasiulis.

Alvydas Kasiulis/Asmeninio archyvo nuotr.

Jis prašo visų, ką nors žinančių ar galinčių suteikti bet kokios informacijos apie brolį, skambinti telefonu +37064658249.

„Alvydas darbus vykdė Harrow rajone, Stanmore, Spring Lake gatvėje 4 HA7 3BX. Prie savęs neturėjo nei piniginės, jei telefono. Bet kokia informacija mums labai svarbi“, – pokalbio pabaigoje dar daugiau detalių pateikia vyras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

MINDE

MINDE portretas
eik surast jai pranasas nerasykit nesamoniu jai nesigaudot dingusiu zmn paeskose.

Vida

Vida portretas
Manyciau kad jeigu zmogus dingo,tai nuejo i susitikima neimdamas nieko ir galbut jis tuos zmones pazinojo,nenoriu buti blogu pranasu,ir sukelti skausmo artimiesiems,bet godus musu tautieciai ir ziaurus ,uz svara zmones parduoda
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių