Quantcast

Antradienį šalies keliuose per avarijas sužeista dešimtys žmonių, vienas – žuvo

Praėjusią parą, antradienį, policija užregistravo 79 eismo įvykius, 16 įvykių metu buvo sužeista 20 žmonių, viename eismo įvykyje žuvo žmogus – 51 m. vairuotojas.

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, eismo įvykiuose sužeisti 6 nepilnamečiai, 2 pėstieji vaikai partrenkti pėsčiųjų perėjose.

Kaune, Partizanų g., nukentėjo per perėją ėjęs 11 m. berniukas, Klaipėdoje, Dubysos g. pėsčiųjų perėjoje buvo sužeistas 15-metis. Kretingoje, Žemaitės al., automobiliu buvo sužeistas 9-metis vaikas, į perėją įvažiavęs dviračiu, dar vienas dviratininkas, 14-metis berniukas, Kretingoje, J. Pabrėžos g. atsitrenkė į automobilį stovėjimo aikštelėje ir susižeidė, Vilniuje nukentėjo 3 metų mergaitė, kartu su mama nugriuvusi staigiai stabdančiame autobuse, Kaune sužeistas 17-metis mopedo vairuotojas, kurio nepraleido į kairę sukantis dujų avarinės tarnybos autobusiukas.

Ryte eismo įvykyje Vilniuje žuvo 51 m. vairuotojas. Apie 6.49 val., Vilniuje, Savanorių pr., lengvasis automobilis „VW Passat“, vairuojamas 51 m. vyro, atsitrenkė į antroje eismo juostoje po susidūrimo su automobiliu „Audi 80“ sustojusį vilkiką „MAN“ su puspriekabe „Schmitz“. Automobiliui „VW Passat“ atsitrenkus į sunkiasvorio automobilio puspriekabę, pirminiais duomenimis, saugos diržo neužsisegęs lengvojo automobilio vairuotojas žuvo įvykio vietoje.

Antradienį įvyko dar du susidūrimai su priekyje važiavusiomis transporto priemonėmis, praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba. Magistraliniame kelyje Šiauliai–Palanga, vilkikas kliudė priekyje važiavusį traktorių, iš kurio priekabos ant kelio išbyrėjo grūdai. Vilniuje į priekyje stabdantį automobilį atsitrenkė iš galo atvažiavęs kitas automobilis. Nuo stipraus galinio smūgio šis trenkėsi į dar vieną priekyje sustojusį automobilį ir apvirto ant stogo.

Nepasirinkus saugaus važiavimo greičio, nesuvaldyti vairuotojų automobiliai nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į elektros stulpą. Įvykio Kaune, Pramonės pr., metu saugos diržo neužsisegęs vairuotojas patyrė galvos traumas ir buvo pristatytas į ligoninę. Kupiškio r., Puzionelių k., buvo sužeista 20-metė pradedančioji vairuotoja ir jos bendraamžė keleivė. Dar vienas automobilis, vairuotojui nepasirinkus saugaus važiavimo greičio, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto ant šono Molėtų rajone, krašto kelyje Molėtai–Pabradė, automobilyje važiavo 5 asmenys. 51 m. vairuotojas ir 59 m. keleivis buvo sužeisti, kiti keleiviai nenukentėjo.

Radviliškio rajone, krašto kelyje Jonava–Kėdainiai–Šeduva, sprogus automobilio padangai, nuo kelio nuvažiavo sunkiasvoris vilkikas su priekaba, vairuotojas buvo sužeistas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių