Quantcast

Gesindamas gaisrą Alytaus rajone susižalojo ugniagesys: susmigus stiklams, nusidriekė kraujo bala

  • Teksto dydis:

Trečiadienio popietę pranešta apie gaisrą Alytaus rajone, gesindamas jį susižalojo vienas ugniagesys. Jis perduotas į medikų rankas.

Pranešimą gaisrą Alytaus rajone, Mikalavo kaime, Ežerėlio gatvėje, Bendrasis pagalbos centras skubios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 gavo kovo 10 d. 13.07 val.

Įvykio liudininkų teigimu, liepsnos trečiadienį glemžėsi kavinės pastatą. Vykdant gesinimo darbus, ant ugniagesio užkrito stiklų duženos, o viena įsmigo ir sužalojo riešą.

„Žiūriu, ugniagesys bėga, o iš paskos – kraujo linija. Ant jo užkrito stiklai ir vienas perpjovė riešą. Ačiū Dievui, kad pavyko sustabdyti, nes būtų nukraujavęs“, – pasakojo gaisro gesinimo darbus stebėjęs žmogus.

Susisiekus su Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovais, šie patvirtino, kad gerinant gaisrą dviejų aukštų mūriniame-mediniame pastate vienas ugniagesių susižalojo ranką – įsipjovė stiklu. Jis greitosios medicinos pagalbos automobiliu išvežtas į ligoninę.

15.54 val. gaisras likviduotas, vyksta baigiamieji darbai. Per gaisrą įkrito medinė pastato perdanga, nudegė stogo konstrukcijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių