Quantcast

Aiškėja, dėl ko Ukmergės ligoninėje netikėtai mirė septynmetis

  • Teksto dydis:

Savaitgalį Ukmergėje įvyko skaudi nelaimė – ligoninėje mirė mažametis.  Praėjus keletui dienų medikai pasidalijo žiniomis apie galimą mirties priežastį, praneša LNK.

Sausio 17-ąją grįžęs namo iš mokyklos mažametis ėmė skųstis pilvo skausmais, prasidėjo ir smarkus vėmimas.

Mažametis negalavo per naktį, buvo vangus, sveikata negerėjo ir dieną, todėl tėvai šeštadienį po pietų iškvietė greitąją medicinos pagalbą. Septynmetis buvo paguldytas į Ukmergės ligoninę. Anot gydytojų, vaikas atvežtas itin sunkios būklės. Jį gaivinti pradėta dar priėmimo skyriuje. Deja, išgelbėti septynmečio medikams nepavyko. Berniuko gyvybė užgeso po poros valandų.

Policija dėl vaiko mirties yra pradėjusi ikiteisminį tyrimą. Nors, pirminiais duomenimis, vaiko mirtis buvo nesmurtinė. Berniukas mirė nuo žarnyno uždegimo.

LNK žiniomis, berniukas dėl panašių negalavimų į medikus rankas buvo patekęs prieš kelias savaites. Tačiau, atlikę tyrimus, gydytojai rimtų ligų nenustatė. Šeima, kurioje augo mažametis – tvarkinga. Ji vaiko teisių apsaugos specialistams nebuvo žinoma.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tai ko kreipiatės į tas… nemokšas dėl kiekvieno pirste !lėjimo

Žmogus

Žmogus portretas
Tikriausiai buvo apendicitas tik daktarai slepia.tie nemokšos visai žmonių negydo

Jurgita

Jurgita portretas
Maistas gal pasenęs użdegima sukėlė.Kiek żinau antibiotikais gydomi uždegimai ì veną leidžia juos.Čia gal ir šeimos vaikų gydytoja laikų nepastebëjo.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių