Quantcast

LSKL II grupės prizininkais tapo Kauno kolegijos komanda

Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) II vaikinų grupės bronzos medalius ir įspūdingą taurę iškovojo Kauno kolegijos (KK) krepšininkai, kurie namuose be didesnio vargo 102:73 (29:13, 26:21, 20:21, 27:18) sutriuškino Lietuvos kūno kultūros akademijos (LKKA-2) antrąją komandą.

KK atstovai, žaidę savo arenoje, nors ir itin negausiai palaikomi savo sirgalių, nuo pat dvikovos pradžios pademonstravo, kad yra gerokai pajėgesni - pirmąją dešimties minučių atkarpą sužaidė 29:13 ir per likusį rungtynių laiką varžovams apie kitokią įvykių eigą net neleido pamąstyti. KK visas rungtynes kontroliavo padėtį ir šventė užtikrintą pergalę 29 taškų skirtumu.

KK komandą į pergalę vedė J. Kosys, pelnęs 24 taškus, E. Mickauskas pridėjo 22, M. Gudeliauskas - 20 taškų.

LKKA-2 komandos gretose išsiskyrė T. Pileckas, surinkęs 27 taškus, M. Čepauskas pelnė 20, D. Pranskevičius - 12 taškų.

Kauno kolegijos krepšininkai, kurie nuolat įspūdingomis taškų persvaromis triuškino savo varžovus, pirmąjį ir vienintelį kartą kartą šį sezoną suklupo pusfinalyje - 64:78 (20:21, 11:19, 17:21, 16:17) savo žiūrovų akivaizdoje pralaimėję TTVAM krepšininkams.

„Tiesiog per tą pusfinalio susitikimą sužaidėme prasčiausias rungtynes, o varžovai - TTVAM krepšininkai tąkart žaidė, kaip niekad, pakiliai. TTVAM ekipa - patyrusi, turinti daug žaidėjų, rungtyniaujančių Regioninėje krepšinio lygoje. Jei atvirai, turėjome šansų ir juos įveikti bei žaisti didžiajame finale, tačiau tąkart nepasisekė“, - kalbėjo Kauno kolegijos ekipos treneris Rolandas Rakutis.

Tačiau jis visgi pasidžiaugė, kad jo vadovaujamai ekipai pavyko pasidabinti ir bronzos medaliais. „Kamuolys apvalus, tad nutinka visko. Visų rungtynių laimėti negali. Džiaugiuosi, kad jau trečius metus iškovojame medalius. Pernai buvome antri, užpernai - treti, šiemet - vėl treti. Tapo jau tradicija, kad esame tarp LSKL II vaikinų grupės lyderių. Nuolat keliame sau aukščiausius tikslus ir stengiamės juos įgyvendinti. Džiugu, kad tai pavyksta. Į šias pirmenybes žvelgiame itin atsakingai. Stengiamės deramai atstovauti savo kolegijai. Noriu padėkoti komandos vyrams už kovingumą ir atsidavimą. Jei ir kitąmet vyrai taip atsakingai žvelgs į šias pirmenybes, tuomet galime iškovoti ir svaresnių pergalių. Aš tuo tikiu“, - pabrėžė KK treneris.

Trečiadienį LSKL II vaikinų grupės pirmenybių didžiajame finale kausis Vilniaus kolegijos (VK) ir Tarptautinės teisės ir verslo aukštosios mokyklos (TTVAM) atstovai. Svarbiausia II vaikinų grupės dvikova prasidės 18.30 val. VK sporto salėje (Didlaukio g. 49).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių