Quantcast

J. Plaza: jei išnyks „Žalgiris“ - išnyks Lietuvos vėliava!

Po Kauno „Žalgirio“ ir Rygos VEF ekipų rungtynių žalgiriečių treneris Joanas Plaza emocingai pakomentavo situaciją dėl klubo ateities.

Ispanas, nevyniodamas žodžių į vatą, neslėpė nuostabos, kaip miestui ar valstybei gali nerūpėti jos simboliu tapusi komanda.

„Žalgiris“ – ne tik miesto, bet ir visos Lietuvos  vėliava. Jei išnyks „Žalgiris“, išnyks Lietuvos vėliava“, - emocingai dėstė J. Plaza.

„Aš esu treneris, todėl ne mano darbas kalbėti apie klubo finansinę padėtį. Bet aš esu iš užsienio, tad puikiai žinau, kad jūsų šalį geriausiai žino būtent dėl „Žalgirio“. Man sunku suprasti kaip miestas ir valstybė neskiria pakankamai dėmesio tokiam klubui“, - sakė jis.

„Susimąstykime, juk be miesto ir šalies indėlio išnyks vienas didžiausių klubų Europoje per ketvirtį amžiaus. Nesakau, kad reikia atimti pinigus iš kitų svarbių sričių, bet situacija yra labai rimta, todėl ne tik miesto valdžia, bet ir Lietuvos vyriausybė turi rimtai žvelgti į šią situaciją. Nejaugi jūs norite likti be „Žalgirio“ ?“, - retoriškai klausė J. Plaza.

VEF treneris Ramūnas Butautas atsisakė komentuoti situaciją su „Žalgirio“ klubu ir savininko Vladimiro Romanovo sprendimu, nesulaukiant būtinos didesnės miesto pagalbos, klubo valdymą perduoti kitiems žmonėms.

„Aš buvau „Žalgirio“ treneris, bet dabar dirbu Rygoje, todėl man būtų neetiška komentuoti. Bet kuriuo atveju esu dėkingas kauniečiams, kad jie, atsižvelgė į mūsų prašymą ir sutiko atkelti rungtynes į šeštadienį. Taip gavome papildomą dieną pasirengti VEF ekipos laukiančioms itin svarbioms Europos taurės rungtynėms. Linkiu „Žalgiriui“ viso ko geriausio“, - sakė R. Butautas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Viva Espana

Viva Espana portretas
Tai cia visiems sunku suprasti kodel savivaldybe stengiasi sunaikinti Kauna

tai aišku

tai aišku portretas
kad reikia daugiau paramos vyrams, net ispanas pastebi

JURGIS...

JURGIS... portretas
Na nori savivaldybe kokia 20 duobiu uztaisyt ,tai taupo..neremia privataus kapitalo..privatus kapitalas turi isgyventi is savo lesu...Ponas Romanovas is Lietuvos prlobo..tegu tempia..atsidekoja Lietuvai
VISI KOMENTARAI 37

Galerijos

Daugiau straipsnių