Quantcast

Jaunavedžiai ieško savo amžinos meilės simbolių

Klaipėdiečiai suskubo atsiimti amžiną meilę simbolizuojančių spynų, kurios kabėjo ant Biržos tilto turėklų. Jos buvo pašalintos, kai reikėjo pakelti tiltus, išplukdant burlaivį „Merdianas“ į remonto vietą.

Darbus atlikusios įmonės „Viadukas“ Klaipėdos skyriaus inžinierius Kazys Česnauskas pasakojo, kad spynų jau buvo atėjusios pasiimti septynios poros.

Buvo klaipėdiečių, kurie savo amžinos meilės simbolius pasiėmė, tą pačią dieną, kai jie buvo šalinami nuo turėklų. Poros tvirtino, kad spynas laikys kaip atsiminimą apie svarbią dieną jų gyvenime.

„Dabar spynos yra laikomos mūsų sandėlyje Šilutės plente. Kai ateina žmonės duodame patiems pasirinkti kuri yra jų. Netikrinami, ar taip tikrai yra“, – pasakojo K.Česnauskas.

Paskutinį kartą nuo tilto turėklų buvo nupjauta penki kibirai spynų. Jas ketinama saugoti iki naujų metų. Tad norintys atsiimti savo spyną turi paskubėti.

K.Česnauskas pasakojo, kad ant tilto turėklų jaunavedžiai jau pakabino naujas spynas.

„Šeštadienį, kada buvo išplukdytas „Meridianas“, ant tilto nebuvo nė vienos spynos. Tačiau vakare jau kabėjo dvi. Tradicija yra tradicija, bet spynų ant tilto nereikėtų kabinti. Kai prisikaups, vėl gausime nurodymą iš savivaldybės jas pašalinti“, – pabrėžė inžinierius.

Pasak K.Česnausko, spynos labai apgadino tiltą. Jos, sudarius vibracijai, nudaužė dažus. Taip pat vietomis nuo spynų ant tilto turėklų persimetė rūdys.

„Tiltas yra tragiškos būklės. Reikės jį visą perdažyti. Galėtų miesto valdžia ar kokį geležinį medį įrengti, ar pakabinti trosą, kad jaunavedžiai galėtų kabinti spynas“, – tvirtino inžinierius.

K.Česnausko teigimu, spynų pjovimas nėra sudėtingas darbas, bet trunka ilgai. Praėjusį kartą darbuotojai šalinti jas nuo turėklų pradėjo iš vakaro. Darbo netrūko ir kitą dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hmm

Hmm portretas
Jaunavedžiai galėtų negadinti tilto dažų su savo spynomis.

Turėtų susimokėti

Turėtų susimokėti portretas
Jaunavedžiai turėtų ne tik atsiimti savo ne vietoje paliktus daiktus, bet ir sumokėti už darbus spynas nupjaunant. Šiaip ar taip tiltas yra viešas įrenginys, kurioje neturi būti savivalės. Vienas užsinorėjo spyną vestuvių proga pakabinti, o gal kitas užsinorės didesnį daiktą skyrybų proga pakabinti, o kur dar kitos galimos fantazijos.

TOS SPYNOS

TOS SPYNOS portretas
TRUKDO, TIK SENMERGĖM IR PEDERASTAMS
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių