Quantcast

Žvejybos uosto rajone dužo langai

Žvejybos uosto rajone kažkas naktį smaginosi daužydamas langus. Pagal išdaužtų langų geografiją galima atsekti chuligano ėjimo kryptį.

Trečiadienio naktį apie 3 val. suveikė signalizacija Naikupės gatvėje įsikūrusio Nacionalinio kraujo centro pastate. Saugos tarnybos ekipažas nuskubėjo į šią vietą.

Apsaugos darbuotojai pamatė du išdaužtus langus. Piktavalis žmogus turėjo turėti jėgos, nes jam teko akmenis mesti per tvorą ir pataikyti į langus už kelių metrų nuo jos.

Praėjo visai nedaug laiko ir apsaugininkai gavo signalą apie įsibrovimą į Klaipėdos Pauliaus Lindenau mokymo centro laivininkų skyrių, anksčiau vadintą laivininkų mokykla, Rambyno gatvėje. Čia taip pat buvo išdaužti du langai. Čia imtis vandališkų veiksmų nebuvo kliūčių, nes visai šalia pastato yra pėsčiųjų takas.

Saugos tarnybos darbuotojai apie įvykį pranešė policijai. Pareigūnai ėmėsi apžiūrinėti apylinkes ir pamatė, kad langas išdaužtas ir nedidelėje parduotuvėje Nidos gatvėje.

Įtariamųjų naktį nei policininkai, nei apsaugininkai nepastebėjo, užtat rado prie vieno išdaužto lango akmenį.

Panašu, kad prie minėtų pastatų nėra ir vaizdo stebėjimo kamerų. Tačiau miesto policijos komisariato pareigūnai viliasi, kad demaskuos trims įmonėms nuostolių padariusį asmenį kitais, dažniausiai neviešinamais, būdais.

Kas ir kodėl taip pasielgė, kol kas versijų nėra. Tikėtina, kad tai paprasčiausiai chuliganiškas poelgis, be jokio iš anksto turėto plano.

Pareigūnai, pradėję įvykio tyrimą, laukia pranešimų apie įstaigų patirtą žalą. Tą pačią dieną išdaužti mokyklos langai buvo uždengti medžio drožlių plokštėmis, Kraujo centras uždengė įskilusius langus plėvele.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dumui iš dalies sutinku

Dumui iš dalies sutinku portretas
bet paskutiniu metu jau pradėjo ir normalūs gyventojai atsikraustyti, manau su laiku taps visai neblogas rajonas

Anonimas

Anonimas portretas
kiekviena smulkemna mieste reikia aprasyti? kodel nerasomi straspnaii apie stumiama BRT ? gi sugadins miestro trasporto sistema

Dumas

Dumas portretas
Narkomanu kacapu rajonas.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių