Quantcast

Žvejybos uosto kvartale – neramu

Žvejybos uosto rajone vėl išdaužti įstiklinto balkono langai. Šią žiemą tai – ne pirmas atvejis. Kaltųjų pareigūnams kol kas nustatyti nepavyko.

Oficialioje Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato suvestinėje skelbiama, kad pirmadienį 7.30 val. pastebėta, jog Kalnupės gatvėje išdaužtas įstiklinto balkono langas. Iš pranešimo galima spręsti, kad buto. Šeimininkai nežino, kada buvo išdaužtas langas.

Pareiškime policijai nurodoma, kad žala siekia 900 eurų.

Visiškai analogiškas nusikaltimas įvykdytas sausio 15-ąją Rambyno gatvėje. Tąkart išdaužtas taip pat įstiklinto balkono langas ir kambario lango stiklas. Žmonės nurodė, kad jiems taip padaryta 800 eurų žala.

Pasirodo, tos pačios dienos naktį tame pačiame name dužo kito buto įstiklinto balkono langas. Ir apie jį buvo pranešta pareigūnams, nuostolis – 300 eurų.

Sausio viduryje vieną naktį buvo išdaužti langai trijuose pastatuose, kuriuose veikia įmonės. Tada akmenys į stiklus lėkė naktį.

Apie 3 val. suveikė signalizacija Naikupės gatvėje įsikūrusio Nacionalinio kraujo centro pastate. Saugos tarnybos ekipažas nuskubėjo į šią vietą ir pamatė du išdaužtus langus. Akmuo skrido per tvorą ir pataikė į langus už kelių metrų nuo jos. Šie langai įskilo.

Tą pačią naktį netrukus po pirmojo įvykio apsaugininkai gavo signalą apie įsibrovimą į Klaipėdos Pauliaus Lindenau mokymo centro laivininkų skyrių, anksčiau vadintą laivininkų mokykla, Rambyno gatvėje. Čia taip pat buvo išdaužti du langai.

Saugos tarnybos darbuotojai apie įvykį pranešė policijai. Pareigūnai ėmėsi apžiūrinėti apylinkes ir pamatė, kad langas išdaužtas ir nedidelėje parduotuvėje Nidos gatvėje.

Pačiame sausio gale kažkas išdaužė devynių kioskų prie naujosios turgavietės plastikinių durų langus.

Nors stiklai dūžta viename kvartale, miesto policijos komisariato vadovė Rasa Bekėžienė teigė, kad kiekvienas atvejis tiriamas atskirai ir visi jie kol kas tarpusavyje nesiejami.

Komisariato vadovė patvirtino, kad nė vienu atveju kaltininkų nustatyti dar nepavyko.


Šiame straipsnyje: langaistiklasbalkonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Apsigyveno daug ukrų

 Apsigyveno daug ukrų portretas
Ir miestas atkuto. Prostitutė ukrė kainuoja nuorūką. Dirba už cigaretę.

Gina

Gina portretas
Ten gi pilna kamerų , galų gale dūžius turėjo girdėti kaimynai - ir nieko? Neįtikėtina! Greičiausiai, tiesiog nenorima rimtai tuo užsiimti. O dėl to -neramumai viso rajono gyventojams.

Žvejybos uosto kvartale – neramu

Žvejybos uosto kvartale – neramu  portretas
O kada ten buvo ramu ???? Baisiausias Klaipėdos rajonas.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių