Quantcast

Žmonių nuobaudos nebaugina – ir toliau vairuoja girti

Pirmosios rugsėjo dienos stulbino girtų vairuotojų keliuose skaičiumi. Net žinodami, kad prieš naujuosius mokslo metus policininkai akyliau nei įprasta tikrina vairuojančiuosius, ne vienas Vakarų Lietuvos keliais ryžosi važiuoti girtas.

Sekmadienį prieš pietus uostamiesčio policininkams pranešta, kad greitkeliu pakeliui į uostamiestį važiuoja "Toyota Avensis", kurį vairuojantis žmogus gali būti neblaivus, nes pavojingai manevruoja.

Pareigūnai jo palaukė Klaipėdoje ir sustabdė Šilutės plente. Paaiškėjo, kad 55 m. vyras tikrai buvo neblaivus, alkoholio matuoklis parodė 1,55 prom.

Tą pačią dieną Skuode 31 m. šiaulietis, vairavęs "Chrysler Cruiser", į matuoklį įpūtė 1,65 prom.

Naktį į sekmadienį Klaipėdoje Laukininkų gatvėje policininkai sulaikė neblaivų (1,83 prom.) 44-erių vyrą, vairavusį automobilį "Lexus".

Šeštadienį vakare uostamiesčio Pušyno gatvėje pareigūnai pavijo 49 m. vairuotojo automobilį "Opel Vectra". Vyras buvo smarkiai apgirtęs (2,78 prom.).

Tą patį vakarą Dituvoje esančioje degalinėje sulaikytas 23 m. vaikinas, vairavęs "Audi A4". Jis į matuoklį įpūtė 1,87 prom.

Praėjusį penktadienį pareigūnai sulaikė dar penkis neblaivius vairuotojus. Visi jie pateko į areštinę ir "užsidirbo" baudžiamąją bylą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Geras

Geras portretas
Tai kad negali daryti griežtesnių priemonių ,nes valdžios isperos laką kas dieną ir sėda prie vairo ,paziurekit kiek tokių seimunu sėdi girti važiuoja

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Čia tai bent pasiūlymas sušaudyti kas antrą sustabdytą.

...

... portretas
Jei alkoholio dozė mirtina, tokį 'vairuotoją' sušaudyt vietoje... kad nesikankintų.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių