Quantcast

Žaidimas kortomis baigėsi mirtimi

Klaipėdos apygardos teismas 13 metų už grotų pasiuntė per išgertuves vyrą nužudžiusius sugėrovus. Auką žudikai talžė tol, kol lūžo žmogaus šonkauliai, buvo suknežinta širdis.
Brožynų gatvėje vieno kambario bute gyvenęs Igoris Ivanovas pernai vasario pabaigoje kelias dienas lėbavo su įvairiais asmenimis. Vasario 27-ąją namuose susirinkusi kompanija lošė kortomis iš nusirenginėjimo.

Vienintelė kompanijoje buvusi Ingrida Masiulionytė netrukus sulaukė dviprasmiško buto šeimininko dėmesio. Vyras kyštelėjo rankas moteriai tarp kojų. Tai nepatiko viešniai ir ši jį pastūmė.
Į muštynes tuoj pat įsivėlė ir kitas sugėrovas – Robertas Jauga.

Aukai buvo suduota į įvairias kūno vietas, lūžo daugybė šonkaulių, sutrupėjo krūtinkaulis. Neatmetama, kad ant žmogaus kūno galėjo būti ir pašokinėta.

Išvydę, kad buto šeimininkas nejuda, svečiai paliko kūną kraujo klane ir išėjo.

Po kelių valandų, paryčiais, I.Masiulionytė paskambino Bendruoju pagalbos telefonu ir pranešė, kad užėjusi į svečius rado bute negyvą bičiulį.

Moteris ramiai sugrįžo į sugyventinio namus ir nuėjo miegoti.

Tačiau anksčiau už smurtą teista klaipėdietė neišvengė bausmės, po dviejų savaičių ji buvo sulaikyta, kaip ir kitas kraupaus nužudymo dalyvis.

Nors daugiau įvykio liudininkų nebuvo, o abu kaltinamieji karštai neigė savo kaltę, bylos tyrėjams pavyko įrodyti, kad sėbrai nužudė vyrą.

Vakar vykęs teismas abu egzekucijos dalyvius 13 metų pasiuntė už grotų.

Kadangi lengvinančių aplinkybių nebuvo nustatyta, tik sunkinančios, paskirta didesnė už vidurkį bausmė.

Teismas patenkino turtinį nužudytojo tetos ieškinį. Mirusiojo motinos sesuo prašė priteisti ir neturtinę žalą, tačiau teismas nurodė atlyginti tik laidotuvių ir paminklo statymo išlaidas. Solidariai iš kaltininkų priteista 7,3 tūkst. litų žala.

Nuosprendis gali būti skundžiamas apeliacine tvarka per 20 dienų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dukra

dukra portretas
Jum tik smergti,manau ne jusu reikalas zinau kad mano mama nekalta...

klausitojas

klausitojas portretas
Tai kad jo "motina" ir pila gerokai dar ir kai vaikai buvo nepilnameciai kartu gerdavo o gyrta pati pola ant visu varo visokeis zodziais ji ir ipirso savo sunui ta merguzele tipo nes jos drauge,vat ir kartu atsedes iseis ir toliau visi kartu gales pilt,labai idomu tiek senesne jai ji tinka i motinas

Anonimas

Anonimas portretas
TAIP JI TIKRAI NEKALTA ZMONES LINKE TEISTI,NEZINODAMI ZMONIU, NETEISKIT IR MNEBUSIT TEISEMI
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių