Quantcast

Vyriškis į parduotuvę žingsniuoja be kaukės: paprašytas ją užsidėti, išsitraukia lytinį organą

Klaipėdos rajono policija neįveikia išgerti mėgstančio veikėjo – vyriškis į parduotuves žingsniuoja be kaukės, o paprašytas ją užsidėti, išsitraukia lyties organą.

Pamoja pardavėjoms

Veiviržėnų gyventojai ratu aplenkia pagarsėjusį žmogystą.  Pusamžio vyro bijo ne tik gatvelėse su juo prasilenkiantys gyventojai, bet ir miestelio prekybos centrų pardavėjos.

Vietos gyventojai pasakojo, kad įvairiomis pravardėmis šaukiamas vyriškis – netoliese esančio kaimo gyventojas.

Tačiau vyras dažnokai užsuka į Veiviržėnus alkoholio. Vos tik praveria kurios nors parduotuvės duris, pirkėjas pardavėjų perspėjamas, kad užsidėtų apsaugos kaukę. Tačiau vyrui tai nė motais.

Ne kartą į tokią pastabą vyriškis atsakydavo drastiškai – išsitraukęs iš kelnių lyties organą, juo pamojuodavo.

Žmonėms pagarsinus, kad ims filmuoti tokį veikėją, buvo pasakyta, kad taip bus pažeistos jo teisės.

„Teko girdėti, kad pardavėjos jau sprunka nuo prekystalių, aiškindamos, kad neaptarnaus tokio veikėjo. Tačiau jam – nusispjauti. Moterys pagal įstatymą negali aptarnauti pirkėjo, kuris nedėvi kaukės. Įmonei grėstų baudos už karantino taisyklių nesilaikymą. Tačiau apkaltinti vagyste jo negali. Dažniausiai jis, pasiėmęs alkoholio butelį, palieka pinigus ant prekystalio ir išeina“, – pasakojo situaciją matęs gyventojas.

Šiurpino bažnyčios lankytojus

Vietiniai prisimena, kad vyriškis kadaise yra turėjęs šeimą, tačiau ją prarado įnikęs į alkoholį.

Šį vyriškį miestelio gatvelėse yra matęs ne vienas vairuotojas. Vyras dažniausiai savais keliais traukia važiuojamąja gatvės dalimi ir į jokius vairuotojų perspėjimus nekreipia dėmesio.

Skaitytojo nuotr.

„Neseniai jį vietiniai ėmė dažniau sutikti miestelyje. Prieš kurį laiką vyriškį užkliudė automobilis. Jis kalėjime sėdėjęs, ne itin seniai sugrįžo“, – tikino Veiviržėnų seniūnaitis Marius Kakta.

Veiviržėniškiams jau senka kantrybė. Vyrą pardavėjos keiksnoja ne tik dėl lyties organo, bet ir dėl to, kad jis išgėręs ramiausiai atsigula parduotuvės kampe ir knarkia.

„Ne tik parduotuvėje, be ir bažnyčioje jis organą yra rodęs. Niekas jam nieko negali padaryti. Taip, kyla klausimas dėl tolerancijos ribų. Visas miestelis kaip ant adatų. Buvo ne kartą atvažiavusi policija, bet jo paveikti negali. Pašalpų negali atimti, jos jam priklauso. O žmonėms pagarsinus, kad ims filmuoti tokį veikėją, buvo pasakyta, kad bus pažeistos jo teisės“, – prisiminė M.Kakta.

Baudų nebijo

Prieš kelerius metus Veiviržėnų seniūnė, policijos pareigūnai, seniūnaitis ir parduotuvių savininkai buvo susirinkę pasikalbėti. Aiškintasi, ką daryti su tokiu nelaimėliu.

„Buvo pasakyta, kad niekas jam nieko negali padaryti. Iš užribio jau niekas jo neištrauks. Prieš kurį laiką jis buvo metęs gerti. Miestelis džiaugėsi, nes buvo ramu. Visai neseniai jis vėl pasirodė“, – pasakojo seniūnaitis.

Pastarąjį kartą vyrą parduotuvėje žmonės regėjo vasario 16-ąją. Vyras įprastai užėjo alkoholio dozės.

„Panašu, kad jis nieko nebijo, nes neturi ką  prarasti. Iš jo nieko nebeatimsi. Pasodinti niekas negali jo, o baudų jis nebijo. Policija sakė, kad galėtų išvežti, bet jis vėl pareis. Kaip jaučiasi miestelio gyventojai, niekas mūsų neklausia. Tai yra teisinės sistemos problemos, o miestelis paliktas kentėti“, – padarė išvadą seniūnaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Apklausa

Apklausa portretas
Pirma vieta laimėjo pasiūlymas - apipilti smala girtuoklio galvą. Antra vieta-numauti kelnes ir į tarpkoji smalos. Bet jeigu jį pastoviai saugo policininkas, tai gali nepavykti.

...

... portretas
Eilinis bezpriedielas lietuvoje, tik iš kitos pusės. Jei jis užeitų į privačią teritoriją, tai su juo jau galima būtų kitaip pakalbėti.

Hm

Hm portretas
Pamanykite,- neuzsidejo kaukės..jei nebūtų baudų, kažin kiek jas kas ir detusi.. Geriau apie tai rašykite
VISI KOMENTARAI 68

Galerijos

Daugiau straipsnių