Quantcast

Viename Klaipėdos daugiabutyje – šokiruojantis radinys

Ilgą laiką nepakeliamą smarvę kentusius Smiltelės 8-ojo namo gyventojus šokiravo sukrečianti žinia. Penktojo aukšto bute pusamžis kaimynas rastas negyvas, nors būste buvo lankytasi dar prieš kelias dienas.

Vakar į įvykio vietą atvyko policijos kriminalistai, medikų brigada ir ritualines paslaugas teikiančios įmonės automobilis.

Apie daugiabutyje tvyrančią smarvę gyventojai ne kartą buvo rašę skundus namą administruojančiai įmonei.

"Prieš Velykas bute buvo apsilankę pareigūnai, gyventojas buvo perspėtas. Kaimynas į butą tempė visokias atliekas, šiukšles. Nors ir buvo įspėtas, jis nieko netvarkė. Name ne tik tvyrojo bjaurus kvapas, dėl kurio žmonės naktimis negalėjo miegoti, bet ir paplito tarakonai", – redakcijai apie įvykį pasakojo šio namo gyventojas.

Pusamžis vyras bute gyveno vienas. Retkarčiais buto duris praverdavo jo brolis, turintis būsto raktus.

Giminaitis paskutinį kartą Smiltelės gatvėje apsilankė praėjusį penktadienį.

"Buvo užsakyta dezinfekcija užsiimanti įmonė. Penktadienį purškė visą laiptinę. Brolis buvo atrakinęs šio buto duris, tačiau tikino, jog gyventojo bute nėra", – pasakojo mirusiojo kaimynas.

Neaišku, ar penktadienį kas nors butą tikrino nuosekliau. Nėra žinoma ir tai, kada tiksliai mirė vyras.

"Šiame name jis senokai gyveno, išgerdavo. Butas buvo pilnas šiukšlių. Vos tik jis praverdavo duris, pasklisdavo baisi smarvė. Sunku net įsivaizduoti, ką turėjo iškęsti virš šio buto gyvenantys žmonės. Kaip supratome, šiandien darbuotojai turėjo valyti butą. Va, tuomet ir rado mirusįjį. Tačiau neaišku, nei kada jis mirė, nei kiek dienų jis čia gulėjo", – kalbėjo namo gyventojas.

Pirmiausia iš buto išneštas šeimininko kūnas. Jo sukauptos šiukšlės bus iškuoptos vėliau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Puteikiniams

Puteikiniams portretas
Keista,kaip čia mero niekas nekaltino dėl smarvės

Smiltelės 6

Smiltelės 6 portretas
Degradu Rajonas.... pijokai ir narkomanai o kiti viskam abejingi

Sigitas

Sigitas portretas
Labai blogai kad namą administruojanti įmonė operatyviai nereaguoja į tame name susidariusią netvarka. Toji netvarka buvo senai ir tik pačiu to namo gyventojų buvo susizgribta. Tada tik prieš dvi savaites buvo imtasi veiksmų priemonių. Buvo iškviesta policija ir gaisrinė. Prieš savaitę buvo ruošiamas veiksmų planas t.y. dezinfikuoti laiptinę nuo tarakonų. Tarakonams tai ne patiko ir nešė kudašiu į gretimą namą. Ir tik trečią savaitę namą administruojantį įmonė su dezinfekcijos darbus atliekančią ir užtiko tą mirusį šeimininką.Gana ilgas delsimas ir privedė prie tokios fatalinės situacijos. Kitą vertus keista kodėl tas giminaitis negalėjo jį laikinai priglausti pas savę, arba laikinai apgygendinti socialiniame name. Iškyla daug klausimų. Ar toks jis buvo ar anoks, bet dar galėjo gyventi.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių