Quantcast

Vandens pasiprašiusi mergina iš 94 metų senolio pavogė 11 tūkst. eurų

Senyvi žmonės jau turi baimintis ne tik plėšikų, galinčių juos pasekti einančius iš parduotuvės, bet ir jaunų merginų, prašančių vandens ar siūlančių savo pagalbą.

Ketvirtadienį, apie 15.15 val., Gargžduose apvogtas senolis.

94-erių gargždiškis įsileido į savo namus nepažįstamą merginą, kuri sugraudino pagyvenusio vyro širdį paprašydama vandens.

Maždaug po ketvirčio valandos jis suprato, kad jo geraširdiškumas jam atsirūgo, vyras pasigedo namuose laikytų 11 tūkst. eurų.

Įtariama, kad mergina pasinaudojo proga prasmukti į vidų ir nesunkiai rado bute tuo metu vieno buvusio senolio santaupas.

Pareigūnai kol kas neturi duomenų, kad vagilė – romų tautybės.

Gargždų atvejį tiriantys pareigūnai aiškinasi, ar kuris artimasis nenoromis negalėjo kam nors atskleisti paslapties, kur namuose laikomos santaupos. Neatmetama tikimybė, kad senolis tapo atsitiktine auka.

Klaipėdos rajono policijos pareigūnams vagystę padės tirti ir Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimų valdybos pareigūnai.

Vasarą ne vieną panašų nusikaltimą Klaipėdos rajone ir uostamiestyje įvykdė būtent šios tautybės moterys.

Viena jų apsimesdavo medike arba socialine darbuotoja ir įsiprašydavo pas pagyvenusius žmones. Kita nepastebėta įsmukdavo vidun ir, kol pirmoji kalbindavo šeimininką, antroji ieškodavo kituose kambariuose grobio. Paprastai pagyvenę žmonės santaupas laiko tose pačiose vietose – rūbų spintose po skalbiniais maždaug akių lygyje, stalčiukuose ar dėžutėse.

Tai, kad vagilėms pasisekė apvogti visą būrį pagyvenusių žmonių, rodo, kad garbaus amžiaus asmenys yra labai patiklūs ir nesibaimina įsileisti svetimų.

Šios dvi vagilės buvo sučiuptos, todėl kurį laiką panašios vagystės buvo aprimusios. Rudenį panašūs nusikaltimai Klaipėdoje vėl ėmė kartotis, tiesa, aukų buvo vos kelios. Galbūt pareigūnai dar kartą pabendravo su įtariamosiomis, o gal senoliai tapo atsargesni.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pil.

pil. portretas
Keistas šis pasaulis - nesiskiepija klykdami, kad nori laisvi sirgti ir mirti, bet vos suserga riaumodami lekia į ligonines. Pusė Lietuvos verkia, kad senukai neturi iš ko gyventi, bet vos kas nors įsisuka į jų namus - išvagia tūkstančius. Šiknos plyšta nuo storumo, bet valdžia vis tiek viską išvagia. Na ir kaip suprasti???

pakart kale

pakart kale portretas
ant tvoros....

vargsas

vargsas portretas
mano nuomone taip prasides DULKIO skiepai vaikscioti pas senelius tokiu bus daugiau
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių