Quantcast

Vaizdas greta Vaidilos aikštės šokiruoja: girtų žmonių barnis, užpuolimas ar kitos smurto apraiškos?

Netoli Vaidilos aikštės gyvenantys klaipėdiečiai jau kelias dienas regi ant šaligatvio nusidriekusius kraujo klanus. Vaizdas išties nemalonus: sudžiūvusio kraujo balos prasideda ties baru ir tęsiasi iki pat žaidimų aikštelės.

Šioje vietoje yra mažiausiai trys vaizdo stebėjimo kameros. 

Pasak Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėjos Andromedos Grauslienės, pareigūnai jokių pranešimų dėl galimų muštynių ar kitokių nusikaltimų minėtoje vietoje pastarosiomis dienomis neužfiksavo.

„Jeigu ten iš tikrųjų yra kraujas, mes turėtume tokią informaciją. Nebent kažkokiu būdu žmonės nebūtų kreipęsi ir pranešę policijos pareigūnams“, – teigė A. Grauslienė.

Jokių iškvietimų negavo ir Klaipėdos greitoji medicininė pagalba.

Galima tik spėlioti, kas galėjo nutikti: girtų žmonių barnis, žiaurus užpuolimas ar kitos smurto apraiškos.

Kai kurie mano, kad Vaidilos aikštėje jau nuo seno formuojasi nusikaltimų židinys. Barai ir kavinės, kurios dirba visą parą, veikiausiai dažnai mato išgėrusiųjų barnius.

Net ir vaikštant dienos metu galima pastebėti neblaivių asmenų. Galbūt dėl šios priežasties aplink aikštę vis pravažiuoja policijos pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vidas

Vidas portretas
Muštynės dažniausiai vyksta ne šalia naktinio klubo Piteris, bet šalia naktinio baro Akademikai. Ten naktimis dažnai mušasi būriais. Šalia bent kelios vaizdo kameros, bet policijos reakcija nulinė. Gal tos kameros čia butaforinės.

Lauris

Lauris portretas
Jau senai reikėjo uždaryti ta piteri

Pranas

Pranas portretas
Meluoja pareigunai. Iškvietima gavo, 4 ekipazai buvo. Zmogui gerkle perpjove narkomanai, policija atvaziavus net nesuteike pirmos pagalbos iki kol greitoji atvaziavo, net neturėjo vaistinėles, buvo klausta.. idomu ar zmogus išgyveno...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių