Quantcast

Klaipėdos vairuotojai stebina įžūlumu: apgirtę važinėja miesto gatvėmis

Ankstyvą rytą gatvėmis važinėja neblaivūs vairuotojai, jie tampa eismo įvykių kaltininkais.

Trečiadienio rytas Klaipėdoje ir Gargžduose prasidėjo avarijomis, kurias sukėlė neblaivūs vairuotojai.

Apie 7.30 val. Gargžduose, Klaipėdos gatvėje esančioje pėsčiųjų perėjoje automobilis partrenkė 15-metę mergaitę. 66 metų vyras, vairavęs automobilį „Nissan Almera“, pasak policijos pranešimo, buvo neblaivus, alkoholio matuoklis parodė 0,5 prom.

Nukentėjusioji pateko į ligoninę, medikai jai diagnozavo politraumą, mergaitė gydoma Reanimacijos skyriuje.

Panašiu metu Klaipėdoje, Kuosų gatvėje 37 vyras savo „Opel Vectra“ rėžėsi į BMW. Greitai paaiškėjo avarijos priežastis – kaltininkas buvo smarkiai apgirtęs, alkoholio matuoklis parodė 2,55 prom.

Vairuotojas pateko į areštinę.

Ketvirtadienio naktį Klaipėdos centre, Herkaus Manto gatvėje pareigūnai sustabdė automobilį „Opel Astra“, vairuojamą 24-erių vaikino. Paaiškėjo, kad jis taip pat ryžosi vairuoti girtas, matuokliu užfiksuotas 2,09 prom. girtumas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Man pavyzdys yra Vokietija. Jeigu ten keletą kartų kas nors atsitinka, tuoj pat naujas griežtesnis įstatymas. Taip pvz. Dabar priimtas įstatymas prilyginti girto vairuotojo suvažinėtą žmogų tyčinei žmogžudystei su mašinos konfiskavimu. Reikia ir pas mus griežtesnių bausmių.

Ulė

Ulė portretas
Daugybę avarijų daro blaivūs vairuotojai . Ir tai daro sąmoningai ir pilnu suvokimu. Su jais reikia kažką daryti...., turbūt šaudyti.....

Sviesoforas

Sviesoforas portretas
Girtus uz vairo reikia prilyginti zmogzudziams ir sodinti i kalejima.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių